Foto @Tournoi des 6 nations juniors

6-Nations: Danmark kan tabe sidste kamp – og stadig vinde guld

Det ser usædvanlig godt ud for de danske U19-badmintontalenter ved de årlige 6-Nations-mesterskaber, her inden den sidste kamp mod England skal spilles her søndag formiddag. Danmark har sikkert vundet de første fire kampe, mens de britiske modstandere i går dummede sig mod Frankrig, hvilket gør dagens opgave endnu mere overkommelig for danskerne.

Danmark vandt sikkert sin kamp mod Sverige i går med 9-0, mens England samtidig reelt formøblede sin chance for guld ved mesterskaberne med et nederlag til Frankrig. Det giver dermed Danmark nogle fremragende kort på hånden, inden sidste kamp mod netop England.

Danmark fører gruppen inden sidste kamp mod England. Screenshot @Tournamentsoftware
Danmark fører gruppen inden sidste kamp mod England. Screenshot @Tournamentsoftware

Som vi kan se i tabellen, så har Danmark otte point mens både Frankrig og England kun har seks. Samtidig har det danske mandskab en rigtig godt kampscore på 33-3, hvilket gør det næste umuligt for de to andre mandskaber at rykke over Danmark i den samlede stilling. Indbyrdes slog danskerne det franske mandskab 7-2, mens også Frankrig slog briterne med samme cifre.

Danmark kan altså nøjes med et nederlag på 3-6 (og formentlig også 2-7) i dag mod England og stadig få guldet hængt om halsen. Det er med garanti ikke et nederlag det danske mandskab ønsker at slutte mesterskaberne af med, så lad os håbe at de går på banen for at sætte England til vægs, ligesom de har udspillet alle de andre hold.

Kampen spilles klokken 9.30, og du kan følge med på livescore på linket herunder.

6 NATIONS U19 2016 – Team Event

Læs også

6-Nations for U19: Danmark godt på vej mod guldet

Det danske U19-landshold i badminton spillede i går de første to kampe ved det internationale …