Mathias L. Hansen (tv.) bliver en af to nye Aarhus AB-spillere i næste sæson. Foto @Stephan Nielsen - Skovbakken Badminton

Badmintonligaen: Aarhus AB går på talentrov i Ikast

Liga-klubben Aarhus AB har i dag offentliggjort navnene på to nye herrespillere der er blevet hentet i Ikast FS Badminton. Herrespillerne har begge været en del af Ikasts 1. divisionshold der formåede at rykke op i landets bedste liga for blot en uge siden.

Mixed-herrer til liga-bredden
Der er tale om de to double-spillere Mathias L. Hansen og Philip Serup som begge ligger i 20’erne på den danske rangliste i mixeddouble. 21-årige Mathias L. Hansen og blot 18-årige Philip Serup er begge spillere med fremtiden foran sig, og især sidstnævnte er et talent med et kæmpe potentiale. For under en måned siden beviste Serup sin styrke i Hvidovres mesterrække-turnering ved at vinde både mixeddouble- og herredouble-rækken.

De to spillere kommer til at indgå i træningen i AB til fordel for ikke blot dem selv – men også for AB’s eksisterende spillertrup, skriver Aarhus AB i en pressemeddelelse.

Med Ikast-briller ligner det til gengæld en sværere og sværere udfordring at skulle stille et kampdygtigt liga-mandskab, men mon ikke Ikast-træner Sune Gavnholt har et par overraskelser i ærmet, inden den nye sæson går i gang til efteråret.

Læs også

Badmintonligaen: Aarhus AB cementerer andenplads inden topbrag på torsdag

Aarhus AB skulle her til aften forsøge at forsvare deres andenplads i grundspillet. Grundspillets bundhold, …

2 Kommentarer

  1. Philip Seerup Talent? Bevares.

  2. Spillerne skal videre af forskellige grunde, det ved enhver træner, og det kommer ikke som en overraskelse for Sune….