Foto: ab-aarhus.dk

AB Aarhus er klar til at forsvare DM-bronzen

Rasmus Bonde (venstre) og Kasper Antonsen (højre). Foto: ab-aarhus.dk

AB Aarhus er et spændende hold med mange unge spillere fra egne rækker. Sidste sæson blev det til en overraskende bronzemedalje. BadmintonBladet har talt med den nye chetræner Morten Bjergen om den kommende sæson.

Ny mand i front
Som ny træner i spidsen for AB Aarhus har Morten Bjergen fokus på holdet, på trods af at mange af spillerne har individuelle resultater at tænke på. Derfor er det også den lokale træning i AB, der er i højsædet og skal sikre, at holdkulturen giver AB det fornødne i jagten på sæsonens mål, udtaler den nye cheftræner. Men AB er ikke blot et lokalt hold; klubben har en del spillere på træningen i Brøndby, så AB Aarhus mangler bestemt ikke kvalitet.

Styrke i herredoublen
En af de styrker, som AB Aarhus har, er deres herredouble med Rasmus Bonde og Kim Astrup, fortæller Morten Bjergen, men også en stærk 2. herresingle med Flemming Quach er noget, der giver AB gode muligheder for at opnå sæsonens mål. Herredoublen Rasmus Bonde og Kim Astrup er en del af elitecentertræningen i Brøndby, noget en tredje AB spiller Line Kjærsfeldt også er.

Henriette Rasmussen giver muligheder
AB Aarhus har til sæsonen tilføjet Henriette Rasmussen fra Randers til spillertruppen, og det er ifølge træner Morten Bjergen en spiller, der giver ligaholdet ekstra variationsmuligheder på damesiden. Henriette Rasmussen vandt i april Erritsøs mesterrækketurnering i mixeddouble, og hun er, som det ser ud nu, rangeret som næstbedst i mixeddouble og fjerdebedst i damedouble.

Læs mere: AB-talentet Line Kjærsfeldt fortæller, hvorfor hun flytter til København

Skovshoved får Morten Bjergens stemme
Et af de meget aktive hold, med hensyn til at få nye spillere, Skovshoved, ser Morten Bjergen som det hold, der løber med guldet i denne sæson. Og det er selvom, det netop var AB, der tog bronzen for næsen af Skovshoved sidste sæson. De største udfordrere til Skovshoveds guld, ser AB-træneren, som Greve Badminton og TSS.

Kvartfinale
Målet for AB er at nå kvartfinalen, og dermed også være med i de sidste spændende kampe, fortæller Morten Bjergen afslutningsvis, med lidt held vil det kunne aflede en guld- eller bronzematch som i sidste sæson.

Sæsonen starter d. 3. september for AB Aarhus med en kamp hjemme mod en af outsiderne til guldet, Greve Badminton. Der er dermed revanche i luften, efter at AB sidste år tabte i semifinalen til Greve 4-2.

RSL BADMINTONLIGAEN banner

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.