All England: Blandet dag for de danske singler

Efter en første dag ved badmintonturneringen All England præget af store forsinkelser, skulle vi langt ud på aftenens sene timer, før de danske singlespillere havde færdigspillet deres kampe.

Vittinghus i tæt opgør mod japaner
Danske Hans-Kristian Vittinghus, der efter pæne resultater hen over efteråret var syvendeseedet og dermed også favorit i aftenens opgør mod Sho Sasaki, måtte efter tre hårde sæt erkende, at første runde blev endestationen for hans optræden ved dette års All England.

Viktor videre
Senere på aftenen kunne Vittinghus dog se sine landsmænd spille sig videre til anden runde i turneringen. Viktor Axelsen havde fornøjelsen af Wing Ki Wong fra Hong Kong, som han planmæssigt slog i to sæt 21-16 21-17. Danskeren møder i eftermiddag Scott Evans i anden runde, der overraskende slog Hu Yun i sin førsterundekamp.

Jan Ø. Jørgensen øjner stor uge
Jan Ø. skulle også kun bruge to sæt for at slå sin modstander, Ng Ka Long Angus, ligeledes fra Hong Kong. Cifrene 22-20 21-12 vidner om et første sæt, hvor danskeren brugte mange kræfter på at spille sig ind i den store hal i Birmingham.

– Det går for langsomt i starten, og så er jeg vandt til nogle andre omstændigheder fra German Open. Det går langsommere herover, og det bruger jeg lige lidt tid på at vænne mig til. Det går lidt mere i benene, og det er lidt hårdere, udtalte Jan Ø. efter kampen til Badminton Danmark

Den andenseedede dansker står i eftermiddag overfor Boonsak Ponsana, som han ikke har tabt til siden 2008, men som han i mellemtiden har besejret hele syv gange. Kampen er programsat som dagens sidste på TV-banen ved All England, og kan forventes at blive spillet sent på eftermiddagen.

Ingen avancement i damesingle
Det eneste danske islæt i damesingle, Line Kjærsfeldt, fik kun en enkelt kamp i denne omgang, efter en regulær nedsabling i første runde. Danskeren var oppe imod den stærke andenseedede kineser Shixian Wang der vandt med cifrene 21-17 21-3.

Kilde: Badminton Danmark

Læs også

Kjærsfeldt er klar til at møde den olympiske mester

Line Kjærsfeldt sejrede i første runde af Indonesia Masters. Kjærsfeldt stod over for Chiang Mei Hui. Danskeren …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.