Foto: @Annette Vollertzen

All England: Midnatsforestillinger i vente for danske doubler

Ugens store badmintonturnering All England har de første tre spilledage været præget af forsinkelser. Dagens kvartfinaler til turneringen starter først klokken 17 britisk tid, og det kan komme til at påvirke en del spillere, heriblandt nogle af de danske doublepar.

Doubler kan forvente sene spilletidspunkter
Carsten Mogensen og Mathias Boe, der i går spillede sig sikkert videre med en to-sæts-sejr, skal ligesom den danske damedouble Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen spille dagens absolut sidste kampe på deres respektive baner. Hvis tidshorisonten fra de foregående dages spil gentager sig, bliver det tidligst klokken 22 britisk tid, vi får danskerne i aktion. Boe og Mogensen møder i deres kvartfinale det useedede japanske herredoublepar Kamura og Sonoda, mens den danske damedouble har fornøjelsen af de ottendeseedede kinesere Bao og Tang.

Mixeddoubler på fra start
De danske mixeddoubler bliver til gengæld sendt i ilden fra start, hvor første – og anden kamp på programmet på bane to inkluderer danskere. Først gælder det kampen mellem det storspillende par Kamilla Rytter Juhl og Mads Pieler Kolding, der begge er oppe på hele 14 sejre i træk på bare ni dage, efter de begge hev to turneringssejre ved sidste uges German Open. De møder i dagens kvartfinale et useedet par fra Indonesien. I kamp to på banen står Christinna Pedersen og Joachim Fischer overfor kineserne Lu og Huang.

Mads Conrad og Mads Pieler Kolding spiller desuden deres kvartfinale i herredouble midt på aftenen, hvor de med en sejr kan spille sig i deres første All England-semifinale. De møder et useedet par fra Indonesien som på papiret ligner en formalitet for danskerne.

Danskerduel på bane 3
Mens der på court nr. 1 – og dermed også TV-banen – er blevet plads til to damesingler, Lin Dan og ikke mindst det lokale britiske håb Rajiv Ouseph, må kampen mellem Viktor Axelsen og Jan Ø. Jørgensen se sig degraderet til bane 3. Det må betegnes som en kæp i hjulet på danske TV2 Sport-seere, der nok havde håbet på at få mulighed for at se endnu et opgør mellem den nuværende konge og kronpris i dansk herresinglebadminton. Som danskere kan vi til gengæld glæde os over, at Mads Conrad og Koldings kvartfinale samt damedoublen med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen spilles på TV-banen.

Følg All England på livescore

Læs også

Pedersen og Juhl taber til OL-guldvinderne i velspillet kamp

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl tabte en velspillet semifinale ved Indonesia Masters. Danskerne stod …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.