Anders Antonsens vandt ved Wimbledon.

Anders Antonsen badmintonblog

Følg stortalentet Anders Antonsens blog her på Badmintonbladet
Følg stortalentet Anders Antonsens blog her på Badmintonbladet

Anders Antonsen
Til daglig spiller Anders Antonsen i AB Aarhus, og det har han altid gjort. Anders er 16 år, men han har allerede opnået mange, flotte resultater. Blandt andet har han vundet DM i både herresingle, herredouble og mixeddouble.

Mange topresultater
Anders’ bedste resultater er en 2. plads ved U17 DM  2013 i herresingle, vinder af Danish Junior Cup u17 i både herresingle og herredouble, vinder af 8 nations og U15 DM 2011 i herresingle. Og så blev det til to flotte finalepladser i herresingle og herredouble ved weekendens 6-Nations i Arnhem, Holland.

I top-10 i herresingle
Der er masser af træning på programmet for teknisk stærke Anders Antonsen. I en normal uge har han 9 badminton træningspas og 2-3 styrkepas, så ambitionerne bakkes op af en målrettet indsats.

– På kort sigt vil jeg gerne begynde at klare mig godt til senior M-turneringer og nå frem til semifinaler og finaler. På længere sigt har jeg en drøm om at komme i top-10 i verden i herresingle, fortæller Anders til Badmintonbladet.

Hvis du har lyst til at følge med i Anders Antonsens badmintonverden, så kig med her på badmintonbladet.dk eller på BadmintonBladets Facebook-side.

Alle Anders Antonsens blogindlæg på BadmintonBladet: