Anders Antonsen er frisk til en ny sæson.

Anders Antonsen blog: Første int. senior turnering

Anders Antonsen fik sin debut i en international seniorturnering i Denmark Int.

Onsdag i sidste uge spillede jeg Denmark International. En sjov oplevelse og klart en anderledes turnering i forhold til, hvad jeg plejer at spille.

Det var en stor omvæltning i forhold til setup’et og især den store hal. Til daglig træner jeg i Aarhus Badmintonklubs lille hal med lavt til loftet og meget småt. Så det gav nogle udfordringer i form af timingen til bolden og at få længde nok på mine slag til bagbanen.

Lige ved og næsten…
Jeg skulle møde Jonathan Tang i anden kamp i kval’en (1. runde blev vundet uden kamp). Jeg tænkte det som en lige kamp, hvor jeg selvfølgelig håbede på at kunne trække det længste strå.

Det var en meget hård kamp med mange, lange dueller. Vores spil var meget ens, hvilket gjorde kampen en smule stereotyp. Ingen kom med det store tryk fra bagbanen, og begge havde svært ved at afgøre, hvilket gjorde duellerne blev lange.

Resultatet blev desværre 21-14 13-21 21-23. Øv..!

Sidste turnering
Denmark international var sæsonens sidste turnering for mig. Det har været en hård sæson, og især i april har der været meget. Efter onsdag tog jeg en kort pause til mandag for at give min krop lidt ro. Men nu er den klar igen, og jeg giver fuld gas til træning for at ramme et endnu højere niveau til næste sæson!

Come on AA! 🙂

Læs også

Badmintonligaen: Raul Must slår Anders Antonsen

Badmintonligaens nummer to, Aarhus AB, skulle her til aften forsøge at bibeholde deres gode placering …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.