U17 holdet vandt 6-Nations. Anders Antonsen står i anden række yderst til højre.

Anders Antonsen blog: Oplevelser fra 6-Nations

U17 holdet vandt 6-Nations. Anders Antonsen står i anden række yderst til højre.

Turneringen fandt sted i Arnhem, Holland. Vi boede og spillede på det hollandske nationale træningscenter. Hotellet var lækkert, og det tog ikke mere end et minut at gå til hallen. Af lande deltog Holland, England, Sverige, Tyskland, Frankrig og Danmark.

Holdturneringen
Inden vi gik ind til holdturneringen, var vi ikke i tvivl om, at vi var favoritter til at vinde titlen, og vi var alle enige om, at kun guld var acceptabelt. Alle 12 spillere kom i spil i holdturneringen og var med til at skaffe guldet til Danmark. Vi vandt alle 5 holdkampe i overlegen stil.

Individuel turnering
Lørdag startede den individuelle turnering for mit vedkommende. Målet var sat hjemmefra. Jeg ville i to finaler.

Lørdagen viste sig at blive en god fødselsdag for mit vedkommende. Jeg gik i semifinalen i HS, med godt spil og god koncentration, selvom modstanden måske ikke var så stor. I HD gik jeg med makkeren Mikkel Enghøj i finalen. Vi spillede super godt i især semifinalen mod et par fra Frankrig. Det blev en hård 3 sæt’er, hvor vi fandt noget spil frem, som vi ikke havde vist et godt stykke tid.

Finaledagen
Semifinalen i herresingle vandt jeg over min egen makker med 21-11/21-18. Nu var målet nået. Men jeg kunne godt begynde at mærke at de mange dage med badminton og hårde kampe var begyndt at sætte sig i benene.

HD finale
En halv time senere gik HD finalen i gang. Vi mødte de topseedede danskere Frederik Søgaard og Alexander Bond. En meget svær kamp, hvor de andre nok havde favoritrollen på sig. Som kampen udspillede sig, følte vi, at vi faktisk var ret godt med. Men efter 1 times spil måtte vi se os slået. Resultatet blev 15-21/22-20/17/21.

HS finale
Knap en halv times tid efter hd stod den nu på hs finale. Modstanderen var Rasmus Gemke. Der var ikke spillet meget af første sæt, inden jeg begyndte at mærke trætheden i benene. Det gjorde det svært for mig at vinde duellerne, når Rasmus er rigtig god til at holde bolden i gang. Jeg tabte kampen 15-21 8-21.

Alt i alt en udmærket turnering hvor målet blev nået! 🙂

Anders A

Læs også

Badmintonligaen: Raul Must slår Anders Antonsen

Badmintonligaens nummer to, Aarhus AB, skulle her til aften forsøge at bibeholde deres gode placering …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.