Anders Antonsen

Anders Antonsen blog: Største sejr til dato

Anders Antonsen sejrede ved Danish Junior Cup U19
Anders Antonsen sejrede ved Danish Junior Cup U19

Dette års efterårsferie var en af de bedste til dato. Først og fremmest blev det til en sejr ved Danish Junior Cup u19 i herresingle, og ellers var der også tid til afslapning og hygge med familien.

Weekenden op til ferien skulle jeg spille Danish Junior Cup. En turnering jeg havde set frem til og som lå højt prioriteret. Jeg var opsat på at skulle gøre det godt, men pga. en hård lodtrækning var jeg ikke sikker på, hvad jeg kunne forvente. Så planen var en kamp af gangen, og så måtte jeg se, hvor langt det kunne række. Jeg havde nogle ting, jeg gerne ville bevise, i og med jeg ikke var blevet udtaget til dette år UVM. Det gav mig selvfølgelig ekstra blod på tanden og motivation til at vise mit værd.

Jeg startede turneringen fredag aften imod svenskeren Felix Burestedt og senere fredag mødte jeg den ¾ seedede englænder Sam Parsons. Spillet var ikke det bedste, men heldigvis nok til at gå videre til lørdagens kampe.

Her bød det på to hårde kampe og en overkommelig opgave. Først David Kim hvor jeg må sige at være noget presset. Efter at have været foran 20-16 i 1. Sæt tabte jeg det med 22-24. Andet sæt havde jeg fint styr på og vandt 21-16. I 3. sæt fik jeg endnu engang et godt forspring og endte op med en føring på 20-16. Der skulle dog bruges 4 matchbolde, inden jeg kunne få den lukket med cifrene 21-19…

Den overkommelige opgave var kvartfinalen mod en svensker, der ikke havde meget at stille op. Jeg vandt kampen 21-7/21-14. Semifinalen blev spillet samme dag og her skulle jeg op imod Peter Correll. En meget svingende kamp som resultatet også viser. Jeg vandt 21-8/14-21/21-13…

li-ning-logo
Anders Antonsen er sponsoreret af Li-Ning

Finaledagen, endelig var jeg nået til den kamp, jeg havde ønsket. Jeg skulle møde Victor Svendsen. En kamp jeg på forhånd havde spået til en 50-50. Jeg var velforberedt og efter en god opvarmning, var jeg klar til at gå på banen. Starten af kampen var en smule nervøs fra begge sider. Jeg fik et godt forspring, men var lige ved at sætte det over styr. Men med lidt held i posen og godt spil vandt jeg første sæt 22-20.

Næste sæt formåede Victor at bryde min rytme og jeg kom aldrig rigtig ind og fik momentum. Jeg blev passiv og havde svært ved at stå op imod hans angreb. Anden sæt tabte jeg med 15-21.

Jeg følte mig rimelig klar til tredje sæt og kunne mærke at kroppen havde mere at give af. Modsat kunne jeg se på Victor, at han var ved at være brugt op. Så planen var at det skulle det gøre ondt på ham både fysisk og mentalt. Modsat 2. sæt stod jeg nu rigtig godt i defensiven o

Det må siges at være den turneringssejr, jeg er gladest for indtil videre. Håber på mange flere meget snart 🙂g fik spillede en masse lange dueller. Victor knækkede langsomt og til sidst kunne jeg til stor glæde se mig som vinder med cifrene 22-20/15-21/21-13.

Take care

AA

 

Læs også

Badmintonligaen: Raul Must slår Anders Antonsen

Badmintonligaens nummer to, Aarhus AB, skulle her til aften forsøge at bibeholde deres gode placering …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.