Anders Antonsen er frisk til en ny sæson.

Anders Antonsen blog: Topmotiveret til ny sæson

Anders Antonsen er frisk til en ny sæson.
Anders Antonsen er frisk til en ny sæson.

Sommerferien bød på meget træning og hårdt arbejde. Men desværre har det også været to måneders tid, som i perioder har været præet af skader og små skavanker. Nu er kroppen ved at være rimelig klar igen, og jeg er top motiveret til at tage hul på en ny sæson.

En velfortjent ferie
Efter en lang BD – lejr i Odense på godt 10 dages tid, havde jeg meget brug for noget ferie, både mentalt og fysisk. Derfor var det lækkert at tilbringe omkring 10 dage i Portugal. Det meste af tiden gik det ud på at få slappet af en masse og samle motivation til at komme hjem og gøre klar til sæsonstart igen. Men det var dog ikke ren badeferie, formen blev selvfølgelig holdt en smule ved lige i form af noget løb, styrketræning og alternativ træning som F.eks benarbejde i sand.

Men som det plejer at være, når jeg er på ferie eller væk fra hallen, går der som regel ikke lang tid, før jeg tripper for at komme hjem og træne igen.

VM i badminton
De sidste dage har som for nok mange andre gået foran tv-skærmen. Jeg har fulgt VM nøje og er rigtig godt tilfreds med, at det ikke gik Kina så godt, som det plejer. Ikke fordi jeg har noget imod Kina, men jeg synes, det er godt at se andre nationer sætte deres præg 🙂

Første turnering
Første udfordring finder sted i Tyskland i slutningen af august. Jeg er så heldig at være blevet udtaget til den årlige turnering i Langenfeldt. I turneringen skal jeg spille U17 HD med min makker Mikkel Enghøj og i HS skal jeg prøve kræfter med U19 årgangen.

Inden turnering begynder om fredagen, skal vi spille landskamp mod Tyskland om torsdagen. En kamp jeg tror og også regner med, at vi kan vinde.

Vh AA

li-ning-logo

Læs også

Badmintonligaen: Raul Must slår Anders Antonsen

Badmintonligaens nummer to, Aarhus AB, skulle her til aften forsøge at bibeholde deres gode placering …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.