Anders Kristiansen: Det hænger ret godt sammen

julie-houmann-anders-kristiansenDet er ikke mange måneder siden, at Anders Kristiansen, en af Danmarks bedste mixeddoubleherrer, erklærede, at han lagde ketcheren på hylden som elitespiller. Gennem en årrække dannede han par på banen med Julie Houmann, der ligeledes valgte at trække stikket efter VM i Ballerup. Sammen nåede de op som nr. 11 i verden som bedste resultat; men i går var de begge i ilden for deres klubber i badmintonligaen. BadmintonBladet.dk talte med Anders Kristiansen efter Værløsekampen.

Nye tider 
Anders Kristiansen fra Værløse trives i trænerrollen efter hans farvel til international badminton. En beslutning han træf efter VM i badminton, og den havde været længe undervejs. Skadesforløb spændte i særdeleshed ben for præstationer, og dermed valgte Kristiansen, at der skulle ske noget nyt i hans liv. Helt nyt blev det måske ikke, idet han har valgt at blive i badmintonverden, primært som træner.

Ingen træningslyst
Det er ikke blevet til mange timer i træningslokalet for Anders Kristiansen, siden hans karriereskift i august.

– Det går udmærket; men det er ikke meget jeg får trænet. Jeg har simpelthen ikke haft lyst, fortalte Anders Kristiansen i går til BadmintonBladet.dk og regner sammen, at træningerne de sidste par måneder nok kan tælles på én hånd.

– Det er fint nok med holdkampe, holdet har brug for mig, fortsætter Anders, der i går leverede varen for holdet ved at vinde sin mixeddouble sammen med Line Kjærsfeldt. Et makkerskab, der lige skulle testes.

– De ville gerne se, hvad vi kunne i en hel kamp. Og vi fik et godt billede af, at det hænger ret godt sammen, vurderer AK, der nu skal “fedte lidt med holdopstillingen” sammen med Tanja Berg for at se, hvordan de kan drille Greve på torsdag.

Julie kunne også
Også Julie Houmann var klar i ketcheren, da hun i aftes afleverede en sejr for sin klub, Skovshoved. Sammen med Joachim Fischer satte hun Mikkel Delbo og Isabella Nielsen til vægs og var således medskyldig i, at Skovshoved vendte hjem fra Greve med point på kontoen, omend det blot blev til et enkelt.

Læs også

Badmintonligaen: Sådan bliver resultaterne i sjette runde

Sjette runde af denne sæsons Badmintonliga spilles i aften kl. 19.00. BadmintonBladet har vanen tro …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.