Austrian Open: Danske mestre klar til østrigsk finale

De danske mestre i herredouble Rasmus Fladberg og Frederik Colberg viste igen i dag stor klasse, da de spillede sig videre til finalen ved Austrian Open.

Efter fire tosæts-sejre er den danske duo Rasmus Fladberg og Frederik Colberg klar til endnu en finale sammen, da de lørdag spillede sig i finalen i den østrigske turnering Austrian Open. Makkerparret har haft en forrygende start på samarbejdet med en international titel samt et sæt DM-guldmedaljer.

I dag gik det ud over japanerne Shohei Hoshino og Taichi Saito, der blev slået sikkert i to sæt med cifrene 21-13 21-18. Dermed skal parret spille finale senere i dag, hvor modstanderne bliver et andet japansk par, topseedede Takuto Inque og Yuki Kaneko, der er nummer 31 på verdensranglisten.

Sprudlende Værløse-mixeddouble også i finalen
I mixeddouble er der ligeledes blevet plads til et dansk par i finalen, hvor de to Værløse-spillere Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow er at finde. De to slog et engelsk par tidligere i dag for at få en billet til finalen, hvor et kinesisk par venter.

Semifinalen blev til gengæld endestationen for Mia Blichfeldt, der i to sæt tabte til tyske Fabienne Deprez. Ligeleds måtte damedoublen Anne Katrine Hansen og Marie Louise Steffensen lade livet i semifinalen, da de stort i to sæt tabte til et stærkt japansk par.

Finalerne, der som sagt ligeledes spilles i dag, starter klokken 17.00, og de to danskerkampe er de to sidst programsatte. Der venter dermed to sene finaler for de danske spillere.

Kampene kan følges direkte fra klokken 17 her.

Resultater: Austrian Open

Læs også

Badmintonpersonligheden med det brede smil

Mia Blichfeldt skabte et navn for sig selv allerede i 2014, da hun som den …

En kommentar

  1. Godt gået. Pøj pøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.