Mia Blichfeldt. Foto @ BWF Youtube

Austrian Open: Især damesinglerne imponerede på god dansk dag

Det var en flot dansk dag ved Austrian Open, hvor der både blev leveret fine resultater i single og double. Især damesinglerne imponerede.

Det var en nemlig en rigtig god dag for de danske damesingler, idet både andenseedede Mia Blichfeldt, Julie Dawal Jacobsen, Irina Amalie Andersen og Camilla Martens vandt deres kampe. Sofie Holmboe Dahl var den eneste danske damesingle, der led nederlag.

Rasmus Gemke havde også en god dag. Tidligere i dag leverede han en fin præstation i kvalifikationen. Og Gemke, der er verdens nummer 169, havde også succes i selve hovedturneringen, hvor han besejrede en italiener i to sikre sæt.

Hansen og Steffensen imponerede

Anne Katrine Hansen og Marie Louise Steffensen var en af dagens positive overraskelser. Hansen og Steffensen var selv useedede, men formåede at slå det tredjeseede par Jenny Moore og Victoria Williams ud. En tæt kamp endte således 17-21, 21-12 og 21-19 i danskernes favør.

Også de fleste andre danske doubler havde succes. De danske mestre Frederik Colberg og Rasmus Fladberg. der er femteseedede, stod over for det useedede slovenske par Miha Ivanic og Andraz Krapez og vandt sikkert med 21-16 og 21-10.

Fine double-præstationer

Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow var også i ilden, og de vandt over et useedet italiensk par. Femteseedede Mathias Bay-Smidt og Alexandra Bøje sejrede også, endda i overlegen stil over et hjemmebanepar. Bøje var også i aktion i damedouble, her med Line Nørgaard. Parret er syvendeseedede og besejrede et tysk par i suveræn stil.

Endnu en Bøje, nemlig Gabriella stillede også op i damedouble, her sammen med Cecilie Sentow. De to er femteseedede. De var oppe mod Maria Helsbøl og Amanda Madsen, som også skulle have været i ilden i kvalifikationen i dag. Og efter at have gået videre på, at modstanderne trak sig i kvalifikationen, ordnede de selv sagerne i denne kamp. Her vandt det useede par med de imponerende cifre 21-19 og 21-10.

Også andre danskere var i aktion, og resultaterne af de kampe kan ses via linket nederst på siden. Turneringen fortsætter i morgen.

Resultater fra Austrian Open

Læs også

Svendsen før Austrian Open: En kvartfinale mod Kashyap kunne være fed

I næste uge spilles der Austrian Open, og her er der flere danskere med, deriblandt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.