Frederik Colberg (venstre) og Rasmus Fladberg (højre) skal i aktion i Østrig. Foto @ Rasmus Fladberg Instagram

Austrian Open-optakt: DM-vindere en del af en stærk dansk trup

Når hovedturneringen i Austrian Open i dag skydes i gang er det med massiv dansk deltagelse, blandt andet af de danske mestre Frederik Colberg og Rasmus Fladberg.

Colberg og Fladberg overraskede alle, da de for nyligt i en turnering med mange stærke par hev DM-titlen hjem. I disse dage skal de så forsøge at følge op på denne flotte præstation ved Austrian Open, hvor de er femteseedede. Andre, der også for nyligt har hevet flotte titler hjem, er blandt andet Mikkel Mikkelsen og Mai Surrow. De vandt for kort tid siden Swedish International og er fjerdeseedede i Østrig.

Mia Blichfeldt imponerede ved selvsamme lejlighed og endte således også med at stå øverst på podiet i Sverige. Hendes erklærede mål for sæsonen er ydermere at vinde en turnering på nivauet over turneringer såsom Swedish International, så derfor bliver hun spændende at følge i Østrig og fremover.

Stærke damesingler og par

Danmark har i det hele taget flere stærke damesingler med i Østrig. Der er tale om Sofie Holmboe Dahl, Julie Dawal Jacobsen, Irina Amalie Andersen og Camilla Martens, hvis sidstnævnte altså klarer sig gennem kvalifikationen. Netop i kvalifikationen er Rasmus Gemke også kun et skridt fra at være med i hovedturneringen.

Derudover er der en række højt seedede danske spillere med. Først er der femteseedede Mathias Bay-Smidt og Alexandra Bøje. Bøje stiller også op med Line Nørgaard i damedouble, hvor de er syvendeseedet. Endnu en Bøje, nemlig Gabriella er også i aktion i damedouble, her sammen med Cecilie Sentow. Parret er femteseedet.

Der er en del flere danskere i aktion i hovedturneringen, som begynder i dag kl. 12:30.

Danskere i aktion ved Austrian Open

 

Læs også

Svendsen før Austrian Open: En kvartfinale mod Kashyap kunne være fed

I næste uge spilles der Austrian Open, og her er der flere danskere med, deriblandt …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.