Rasmus Gemke. Foto @ Das Büro

Austrian Open: Tre danske konstellationer sejrer i kvalifikationen

Både Camilla Martens, Rasmus Gemke og Maria Helsbøl og Amanda Madsen er klar til hovedturneringen ved Austrian Open. Dette var på baggrund af flere flotte sejre i kvalifikationen.

Camilla Martens spillede sig flot videre fra kvalifikationen. I går slog hun blandt andet Sonja Pekkola, som er nummer 247 i verden. Hende slog hun med de komfortable cifre 21-15 og 21-11. I dag var hun så oppe mod verdens nummer 480 i form af Helina Rüütel fra Estland.

Danskeren lagde ikke særligt godt ud og var ved ophold bagud 9-11. Dette blev kun værre, hvilket ledte til et klart nederlag på 13-21. I andet sæt var hun anderledes klar og kom hurtigt foran med 11-5 Dette blev imidlertid bedre efter opholdet, hvor hun virkelig trak fra og vandt 21-8. I tredje sæt lagde hun også stærkt ud ved at komme foran 11-4. Og igen øgede hun kun efter opholdet, hvilket gav hende en sejr på 21-8.

Gemke og damedouble videre i sikker stil

Rasmus Gemke leverede også en god præstation i kvalifikationen. Gemke, der er verdens nummer 169, stod i går blandt andet over for slovenereren Martin Cerkovnik, som er nummer 589 i verden. Danskeren kørte her sejren sikkert i land med cifrene 21-10 og 21-15. I dag var han så oppe mod Christopher Skrzeba, der frister en tilværelse som nummer 867 i verden.

Gemke lagde her godt ud med at komme foran med hele 8-3 og 11-6. Og han var kun endnu mere suveræn efter opholdet, hvor en vild stime på 10 point sikrede ham sættet. Andet sæt var anderledes lige. Det startede ellers som første med en dansk 11-6-føring, men herefter blev det helt tæt. Danskeren sikrede sig dog sættet efter ombolde med 23-21.

Maria Helsbøl og Amanda Madsen var også i aktion i kvalifikationen. Her vandt de deres første kamp over kroaterne Katarina Galenic og Maja Pavlinic, som er nummer 301 i verden med de sikre cifre 21-14 og 21-10. Og i dag måtte deres modstandere så trække sig, hvilket betyder, at de er klar til hovedturneringen.

Netop hovedturneringen begynder kl. 12:30.

Resultater fra Austrian Open

 

Læs også

Gemke leverer stor overraskelse

Rasmus Gemke sejrede i anden runde af Indonesia Masters.  Gemke var oppe mod koreaneren Jeon …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.