Foto © Annette Vollertzen

Dansk badminton: Bølgerne gik højt sidste år

Kan du huske, hvad der skabte forsider i dansk badminton for et år siden? For præcis et år siden var der bl.a. røre i dansk badminton, da der verserede en sag, som de fleste kom til at kende og huske som Kage-konflikten. Men der var også andre, mindst lige så vigtige, ting på programmet den 20.april 2015.

De fem store… og en masse små
Fem af dansk badmintons største profiler var involverede i en heftig sponsor-sag, hvor også landstræner, Lars Uhre, havde en rolle. Sagen stod på over et pænt stykke tid og omhandlede indgåede kollektive og individuelle sponsor-aftaler, der fik konsekvenser for de bedste danske badmintonspillere og forbundet.

Alt imens kæmpede ligaklubber for at holde sig i badmintonligaen til sæsonen 15/16. Det var Højbjerg, Ikast, Vendsyssel og KMB, der sloges om en plads i indeværende sæsons ligaspil, og Højbjerg spillede sig denne aften til vigtige point mod gæsterne fra Vendsyssel.

I Solrød Strands U15-hold havde de endnu ikke fået armene ned over at være løbet afsted med DM-guldet foran Kolding og Lillerød på henholdsvis anden- og tredjepladsen.

Og så lagde Taastrup rammen om en succesrig weekend, hvor både Julie og Rasmus Messerschmidt gjorde det rigtig flot i mesterrækketurneringen for seniorer. Mens Rasmus nedlagde Mads Christoffersen i finalen i herresingle, sejrede Julie i damesingle – dog blot ud af tre deltagere.

Læs også

Danmark slutter gruppespillet af med sejr

Det danske landshold til UVM i badminton, tog her til formiddag en vigtig sejr mod …