Badmintonligaen: Fem tætte kampe gør udslaget i Værløse

Rasmus Fladberg var med til at vinde en af Solrøds fire kampe i opgøret mod Værløse

Loading

Værløsehallerne dannede rammen for opgøret mellem Værløse og Solrød i anden runde af Badmintonligaen, og det blev en kamp, hvor Vittinghus, Fladberg og Co. skulle vise sig at være mest skarpe over hele linjen

Det var to tabende mandskaber fra første runde, som mødte hinanden i Værløse, hvor udeholdet vandt sikkert trods startproblemer.

Den nye 1. herresingle for Solrød Hans-Kristian Solberg Vittinghus skulle dyste imod Rasmus Messerschmidt i det første opgør, og her fik Vittinghus en meget skidt start. Verdens nummer 30 Vittinghus kom hurtigt bagud med 10-4, og det lignede dermed et overraskende første sæt til Messerschmidt.

Værløse-spilleren havde en solid føring ved opholdet på 11-6. Vittinghus fandt et noget tempo efter opholdet, hvor han forsøgte at få sin yngre modstander rundt på banen. Solrød-spilleren kom op på 13-14.

Messerschmidt fik dog skabt sig en føring efter comebacket fra Solrød-spilleren, og det kunne Vittinghus ikke svare igen på. 21-14 til Værløse-spilleren i første sæt. Det blev mere tæt i andet sæt, hvor de to spillere førte igennem sættet skiftevist.

Hen imod slutningen af sættet trak rutinerede Vittinghus fra, og det blev udslagsgivende for sættet. Solrød-spilleren sikrede sig andet sæt med 21-15. I tredje sæt var Solrød-spilleren i teten, og de mange lange dueller tog på kræfterne hos Messerschmidt. En sikker sejr på 21-13 i tredje sæt til Vittinghus, og en føring på 1-0 til udeholdet.

Tætte kampe går til udeholdet
Dernæst var det tid til mixeddouble, hvor Kristoffer Knudsen/Mai Surrow skulle forsøge at spille Værløse tilbage i kampen med en sejr over Niclas Nøhr/Amanda Madsen fra Solrød. Her fik Knudsen/Surrow en fremragende start, og parret vandt ligeledes første sæt med 21-18.

Andet sæt blev lige så tæt som første, men denne gang var Solrød-parret skarpest med en sætsejr på 21-19. Tredje sæt mindede om de to andre, men Nøhr/Madsen trak sig ud som vindere med 21-17. Dermed stod den 2-0 til udeholdet.

Rasmus Fladberg har i denne sæson skiftet livet som singlespiller ud med herredouble. Han stod sammen med makkeren Alexander Bond over for Nikolaj Overgaard/Mikkel Mikkelsen fra Værløse. Her spillede Solrød-parret godt og disciplineret, og det blev belønnet med en sejr på 21-12, 21-19.

Mia Blichfeldt lukker holdkampen
Mia Blichfeldt skulle bruge tre sæt til at sikre Solrød sejren i dagens holdkamp, da Julie Dawall Jacobsen fra Værløse var modstanderen. 21-12 blev de klare cifre til Blichfeldt i det afgørende sæt.

De sidste to kampe tog Solrød sig også af, da Maiken Fruergaard Sørensen/Emma Karlsson fra Solrød slog Julie Finne-Ipsen/Sara Lundgaard i tre sæt, mens Jacob Nilsson fra Solrød ligeledes triumferede over Mikkel Enghøj fra Værløse i tre sæt.

Efter kampen var Rasmus Fladberg fra Solrød meget tilfreds med holdets præstation, hvor han specielt hæfter sig ved, at alle kampe blev vundet.

– Jeg synes egentlig, at det fedeste ved kampen er, at på trods af at spillet ikke altid flaskede sig, og vi kom i modstand fra start i mange af kampene, så vi fik kæmpet igennem og fik vundet kampene, og det ser jeg som det mest positive. I min egen kamp spiller vi et rigtig godt første sæt, hvor vi er skarpe i servesituationen, mens andet sæt bliver mere lige, og det er bare afgørende, at man kan lukke sættene i de tætte afslutninger, siger Rasmus Fladberg til BadmintonBladet.dk.

Dermed kommer Solrød på tavlen i dette års Badmintonliga med en 6-0 sejr, mens Værløse må tage til takke med nul point og nul sejre efter de første to holdrunder.