Badmintonligaen: Odense havde tre point i hånden, men….Messerschmidt

Rasmus Messerschmidt. Foto @ Tine Bay

Loading

Odense tog tirsdag aften imod et pointhungrende mandskab fra Værløse i Badmintonligaens tredje runde.

For udeholdet Værløse var det ikke urealistisk at komme på pointtavlen i Odense. Der ville kræve sejre i mixeddouble, damedouble og damesingle – eller en overraskelse i en af de andre kampe.

Desværre for sjællænderne bød første kamprunde på et nederlag i damesingle for Julie Dawall Jakobsen. Det 19-årige Værløse-talent var favorit på trods af sin finske modstander Airi Mikkelas placering som nummer 68 på verdensranglisten, hvor Dawall er nummer 85. Det blev Mikkela, som overraskende tog en Odense-sejr i tre sæt.

Da OBK’s Mathias Boe og Frederik Søgaard samtidig uddelte øretæver til Nikolaj Overgaard og Steve Olesen var hjemmeholdet i front med 2-0.

Det føring blev udlignet med klare Værløse-gevinster i mixeddouble og damedouble, hvor henholdsvis Mai Surrow/Mikkel Mikkelsen og Julie Finne-Ipsen/Sara Lundgaard var sikre kort for gæsterne.

Det betød, at to herresingler skulle fordele kamppointene, og Værløse skulle nu bruge en overraskelse. Odenses Steffen Rasmussen var favorit, og selvom Ditlev Jæger Holm sloges godt for sagen, sad Odense-drengen på kampen. Det samme gjorde Patrick Bjerregaard indtil 20-18 i andet sæt mod Rasmus Messerschmidt.

Værløsespilleren fightede sig tilbage i sættet med fire point på stribe, og han førte fra start til slut i tredje sæt. Sikke et comeback! 3-3 og Golden Set.

Der blev valgt mixeddouble, og Værløse stillede med Mai Surrow og Mikkel Mikkelsen, der førte hele sættet mod Celine Juel og Frederik Søgaard.

Dermed blev det til en 4-3 sejr til Værløse, der nu har to point, mens Odense med et enkelt point er oppe på fire point i alt. Se alle resultater fra Badmintonliga-kampen mellem Odense og Værløse.

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …