Scott Evans var med til at afgøre kampen til TSS' fordel i kampen mod Højbjerg. Foto@Fons Van Der Vorst

Badmintonligaen: To singlespillere afgør holdkampen i mixeddouble

Et brag af en holdkamp var i vente, da Team Skælskør-Slagelse tog imod Højbjerg i Skælskør Badminton Center. Hjemmeholdet var ramt af skader inden kampen, men det så ikke ud til påvirke de tidligere mestre, der endte med at vinde holdkampen

Danske og internationale stjerner var samlet i Skælskør til kampen mellem Team Skælskør-Slagelse og Højbjerg. Lukas Kristiansen fra Team Skælskør-Slagelse var blevet hevet ind til kampen mod Højbjerg, da Mark Caljouw måtte trække sig i sidste øjeblik. Kristiansen skulle i første kamp op imod Ramon Garrido fra Højbjerg, og det blev en svær kamp for den unge, danske herresinglespiller. Garrido endte med at køre Kristiansen over med to gange 21-7.

Et interessant opgør fandt sted i herredouble, hvor Kim Astrup/Søren Gravholt fra Team Skælskør-Slagelse krydsede klinger med Mathias Bay-Smidt/Anders Skaarup Rasmussen fra Højbjerg. Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen spiller normalt sammen i international sammenhæng, men i dag var de altså duellanter. Denne kamp slap Astrup/Gravholt bedst ud af, da hjemmeholdet vandt med 21-17 og 21-16.

– Kim og jeg passer rigtig godt sammen, og vi spillede også godt i tirsdags, så det falder os bare meget naturligt. Vi snakkede selvfølgelig om nogle små detaljer inden og under kampen, men ikke det helt store. Jeg får lov til at give den gas på banen, og så er Kim god til at dække af for mig, siger Søren Gravholt til BadmintonBladet.dk

Spændende mixeddouble sikrer samlet sejr for TSS
De to efterfølgende kampe endte med to sejre til Team Skælskør-Slagelse. Clara Azurmendi vandt en flot kamp over Iben Bergstein efter tre sæt, mens Selena Piek/Line Kjærsfeldt fra TSS gjorde det af med Marie Louise Steffensen/Alexandra Bøje fra Højbjerg i to sæt.

I mixeddouble spillede to singlespillere sammen, da Scott Evans/Carolina Marin fra Team Skælskør-Slagelse var parret, som Oliver Leydon-Davis/Gabriella Bøje skulle slå for at holde Højbjerg inde i opgøret. Selvom Evans/Marin spiller single i international sammenhæng, var de stadig det stærkeste par til sidst. 21-18 vandt Evans/Marin med i tredje sæt til stor jubel for hjemmebanetilskuerne og de to spillere på banen. Dermed var TSS sikrer på sejren med en føring på 4-1.

Den sidste kamp endte med en sejr til Kasper Dinesen fra Højbjerg over Kalle Koljonen fra TSS, efter at Koljonen trak sig i andet sæt.

– Vi får en rigtig god start, hvor vi vinder vores double, som på papiret nok var ret lige. Det var vigtigt for holdet at vinde den kamp. Derefter er det tæt hele vejen igennem, hvor det kunne være gået begge veje. Her blev mixeddoublen meget afgørende til sidst, da Kalle Koljonen også var halvskadet og måtte trække sig i den sidste kamp, siger Søren Gravholt til BadmintonBladet.dk

Næste kamp for Team Skælskør-Slagelse og Højbjerg bliver den 1. december, hvor TSS møder Odense på udebane, mens Højbjerg tager imod Vendsyssel på hjemmebane.

RSL BADMINTONLIGAEN banner

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.