Rasmus Messerschmidt var i finalen i Ungarn. Foto @ Annette Vollertzen

Badmintonligaen: Værløse og Århus fulgtes ad

Rasmus MesserschmidtEndelig blev det tid til slutrundespillet i badmintonligaen. I aftenens ene kvartfinale var Aarhus AB taget til Værløse, og her fulgtes parterne fint ad fra kampens begyndelse. En rigtig spændende mixeddouble blev det, der tippede holdkampen, og den var lige ved at tippe tilbage igen…

Anna Thea uden besvær
I damesinglen klarede Anna Thea Madsen skærene uden de store problemer. Josephine Frost fra Århus kunne ikke gøre meget ved Værløse-spillerens dominans, og AT bragte således VB foran med 1-0 efter cifrene 11-6, 11-7, 11-8.

Sideløbende med damesinglen sørgede de bulgarske Stoeva-søstre for at bringe regnskabet i orden for århusianerne. 11-5, 11-9, 9-11, 11-9 vandt den bundsolide damedouble over Julie Finne-Ipsen og Thilde Nørgaard Iversen, selvom Værløse-pigerne ydede brav modstand. 1-1.

Mikkel Mikkelsen startede ud med vinden i ryggen mod ABs Flemming Quach, hvorved han vandt første sæt 11-6. Men den Københavner-bosatte århusianer var ikke til sinds til at aflevere kampen og snuppede andet hele 11-4. Og selvom Quach var bagud det meste af tredje, red han stormen af og fik sættet 11-9. Det samme scenarie udspillede sig i fjerde sæt; Quach fik hentet Mikkelsen på målstregen og kampen således til Aarhus AB. 1-2.flemming

Nervepirrende mixeddouble
Mixeddoublen stod mellem Line Kjærsfeldt og Rene Mattisson fra værtsklubben og Cecilie Bjergen og Oliver Babic fra gæsteholdet. Hvad der umiddelbart lignede en sejr til Kjærsfeldt og Mattisson efter to et halvt sæt, blev vendt af Bjergen/Babic, og kampen blev mere end almindeligt spændende, da først det unge Århus-par havde taget tredje sæt 11-9. I fjerde blev der spillet helt ud i omboldene, og enden på det blev…et femte sæt. Afgørende sæt rendte Cecilie Bjergen og Oliver Babic med 11-8, og derved vendte holdkampen, der ellers tegnede helt lige. 3-1 til Århus.

I 2. HS levnede Rasmus Messerschmidt ikke Kasper Dinesen nogen chancer. Med 11-7, 11-4 sparkede han opgøret i gang, og selvom Dinesen slog fra sig ved at tage tredje sæt 9-11, var Messerschmidt atter ovenpå, da han lukkede kampen 11-3.

Afsluttende herredouble
Anders Kristiansen var i aftenens anledning sat over i herredouble med Nikolaj Overgaard. Modstanderne var Kasper Antonsen og Rasmus Bonde. Parrene delte de fire første sæt mellem sig. I femte var det igen AB, der trak længste strå, 11-7 gav 4-2 til aftenens vinderhold.

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.