Anders Antonsens vandt ved Wimbledon.

Blogprofil: Anders Antonsen drømmer om top-10

Følg stortalentet Anders Antonsens blog her på Badmintonbladet

Vi er glade for at kunne præsentere en af Danmarks største U17-talenter, Anders Antonsen, som ny blogger her på BadmintonBladet.

Alsidig spiller
Til daglig spiller Anders Antonsen i AB Aarhus, og det har han altid gjort. Anders fyldte 16 år i lørdags, men han har allerede opnået mange, flotte resultater. Blandt andet har han vundet DM i både herresingle, herredouble og mixeddouble.

Mange topresultater
Anders’ bedste resultater er en 2. plads ved U17 DM  2013 i herresingle, vinder af Danish Junior Cup u17 i både herresingle og herredouble, vinder af 8 nations og U15 DM 2011 i herresingle. Og så blev det til to flotte finalepladser i herresingle og herredouble ved weekendens 6-Nations i Arnhem, Holland.

Anders Antonsens sponsor
Anders Antonsen er sponsoreret af Li-Ning, og han spiller med N55 II (flame)

I top-10 i herresingle
Der er masser af træning på programmet for teknisk stærke Anders Antonsen. I en normal uge har han 9 badminton træningspas og 2-3 styrkepas, så ambitionerne bakkes op af en målrettet indsats.

– På kort sigt vil jeg gerne begynde at klare mig godt til senior M-turneringer og nå frem til semifinaler og finaler. På længere sigt har jeg en drøm om at komme i top-10 i verden i herresingle, fortæller Anders til Badmintonbladet.

Fra Lin Dan til Jan Ø
Anders’ egne forbilleder har tidligere været superstjernerne Lin Dan og Lee Chong Wei, og dem har han set meget på. Anders har selv et rigtig godt blik for spillet, og i de senere år er blikket mere vendt mod Jan Ø Jørgensen, der viser bedre og bedre takter.

Hvis du har lyst til at følge med i Anders Antonsens badmintonverden, så kig med her på badmintonbladet.dk eller på BadmintonBladets Facebook-side.

 

Læs også

Badmintonligaen: Raul Must slår Anders Antonsen

Badmintonligaens nummer to, Aarhus AB, skulle her til aften forsøge at bibeholde deres gode placering …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.