Camilla Martin tilbage med sejr for Holte Badminton

Camilla Martin er tilbage på banen. Foto: @ Badmintonphoto

Der blev afviklet runde for alle DH-holdene i weekenden 6. og 7. oktober, og dette afledte et comeback til badminton for Camilla Martin.

2. divisions pulje 1
I 2. divions pulje 1 spillede den bare 15-årige Rasmus Gemke 2. herresingle for AB Aarhus’ 2. hold. Her forsatte han den gode stime, hvor han på det seneste har vundet seniorturneringer. Denne gang gik det ud over Lasse Damm fra Ikast Badminton, der blev slået med cifrene 21-18 og 21-14. AB Aarhus havde også Oliver Babic med, som spillede de to første Badmintonliga kampe for AB Aarhus.

Camilla Martin
Det mest interessante i denne runde var måske, at Holte Badminton havde Camilla Martin i 1. damesingle mod KMB 2010. Hvor meget der stadig er tid til at træne, ved siden af karrieren som Onside vært, er svært at sige, men det blev til en sejr på 21-9 og 21-15, så den tidligere førstedame i dansk badminton kan stadig.

Stærk 1. herresingle for Skælskør
For Skælskør Badmintons vedkommende havde de Kristian Midtgaard med i 1. herresingle til kampen mod Middelfart Badminton. På trods af denne stærke 1. herresingle og at man havde Cecilie Sentow med, som også har spillet Badmintonliga i denne sæson, kunne Skælskør Badminton ikke sætte mere end 1 point på kontoen efter kampen.

Lillerød
I Lillerød Badmintons kamp mod Holbæk havde nordsjællænderne rykket herredoublespilleren Mikkel Mortensen i herresingle. Den tabte han til Mads Christophersen med 11 og 14. I herredouble skulle der have været mulighed for at revanchere sig, men der udgik modstanderne. Lillerød vandt kampen samlet 9-4. Lillerød Badmintons modstander fra sidste runde, Lyngby Badminton, havde endnu engang Martin Bille Larsen med, og den tidligere ligaspiller og ungdomseuropamester kunne igen sætte to sejre på tavlen. Lyngby Badminton vandt samlet 10-3, og i herresinglerne gav Lyngby ikke over 10 point i fire af sættene.

Stillingen i 2. divisions pulje 1.

Stillingen i 2. divisions pulje 2.

Stillingen i 3. divisions pulje 1.

Stillingen i 3. divisions pulje 2.

Stillingen i 3. divisions pulje 3.

Stillingen i 3. divisions pulje 4.

Læs også

Dansk mixeddouble og Mia Blichfeldt i finalen i Skotland

Semifinaledagen ved Scottish Open bød på fire kampe med dansk islæt, og mens Rasmus Gemke …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.