Den hofteskade, der tvang Carolina Marin til at trække sig fra Hongkong Open, forhindrer hende nu også i at deltage i Dubai World Super Series finaler i næste uge

Carolina Marin trækker sig fra sæsonfinalerne

Den forsvarende olympiske mester i damesingle, Carolina Marin, har været nødt til at trække sig fra dette års sæsonfinaler i Dubai.

Sæsonfinalerne udgør kulminationen på årets Superseries-turneringer. De otte spillere eller par i hver kategori, der i løbet af året har samlet flest point sammen i Superseries-sammenhæng bliver inviteret til Sæsonfinalerne, som også kaldes Dubai World Superseries Finals 2017.

Men i år er spanske Carolina Marin blevet forhindret i at deltage i Sæsonfinalerne grundet problemer med hoften. Den dobbelte verdensmester har haft det svært ved de sidste to Superseries-turneringer i henholdsvis Kina og Hongkong. Under Hongkong Open måtte hun trække sig i tredje sæt i anden runde mod canadiske Michelle Li. På sin Facebookside skriver hun:

– The injury in my hip will not let me participate in the Dubai World SS Finals. Let’s keep working to come back stronger, siger Carolina Marin på Facebook.

Sæsonfinalerne er en af de turneringer, som den spanske damesingle endnu mangler at vinde. Sidste år vandt taiwanesiske Tai Tzu Ying i damesingle, mens Viktor Axelsen vandt i herresingle. I år har mange af de danske spillere igen kvalificeret sig i turneringen, hvor der typisk bliver taget god hånd om spillerne, både på og udenfor banen.

Turneringen starter onsdag den 13. december. Resultater og nyheder fra turneringen opdateres her på siden, og kampene kan følges live på TV2Sport fra onsdag af.

Oversigt over tidligere vindere af Sæsonfinalerne

Læs også

Stor dansk søndag i Malaysia: Fuld titelhøst på finaledagen

Den danske verdensmester Viktor Axelsen og damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sikrede søndag …

5 Kommentarer

  1. Så bliver der stille i halen og i fjernsynet det var da dejlig

  2. Har er par høreværn til salg…..✔️

  3. Så kan jeg sidde og nyde en kamp uden skrig

  4. Dejligt. Måske kampe uden skrigeri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.