Niclas Nøhr og Kasper Antonsen.

China Open: Nøhr og Antonsen vinder og taber i kvalifikationen

Kasper Antonsen og Niclas Nøhr er ude af kvalifikationen ved China Open.

Kasper Antonsen og Niclas Nøhr skulle forsøge at leve op til deres flotte præstationer ved Denmark Open. De var først oppe mod Ming-Tse Yang og Li-Wei Po fra Taiwan. Danskerne er nummer 78 i verden, mens taiwaneserne er nummer 108. Det danske par kom fint fra start og sikrede sig første sæt med de relativt klare cifre 21-15. I andet sæt blev det noget tættere, men danskerne vandt stadig med 21-18.

Dernæst stod de over for kineserne Han Chengkai og Zhou Haodong. Kineserne rangerer som nummer 101 i verden. I første sæt kom danskerne fint ud og bragte sig i front med 4-2. Derfra tog kineserne dog over og kom foran med 6-5. Derfra lukkede de reelt sættet ved at tage seks point i træk. Der var nemlig efter dette ingen tvivl om udfaldet, som kom til at lyde på 21-11. I andet sæt var det ikke meget bedre for danskerne, der hurtigt kom bagud med 3-6 og 6-11. Dette kom de sig aldrig over og måtte forlade banen som tabere med cifrene 11-21.

I morgen starter hovedturneringen.

Resultater fra China Open

Læs også

Christiansen og Pedersen henter stor sejr over verdensmestrene i Kina

Mathias Christiansen og Christinna Pedersen vandt kvartfinalen ved China Open. Christiansen og Pedersen er nummer 118 i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.