Mathias Boe og Carsten Mogensen. Foto @ Djarum Badminton

China Open: Spændende kampe i vente i den stjernespækkede turnering

Der venter en række af spændende opgør for danskerne i Kina. Dette sker, når en af de største turneringer, nemlig China Open, skydes  i gang i næste uge.

Viktor Axelsen har fået en fin lodtrækning, da den første alvorlige test først bliver i en eventuel kvartfinale. Her skal han muligvis op mod den femteseedede Chou Tien Chen. Derefter står han til at møde Lin Dan eller Lee Chong Wei, som kan støde ind i hinanden i et brag af en kvartfinale. Inden da skal Lee Cong Wei muligvis op mod Brice Leverdez, hvor han får mulighed for at revanchere det smertefulde choknederlag ved VM.

I den anden ende af lodtrækningen er Anders Antonsen og Hans-Kristian Solberg Vittinghus at finde. Antonsen får nok mulighed for at gentage sin flotte sejr over Chen Long ved French Open, da han kan støde ind i ham i anden runde. Vittinghus møder den forrige Denmark Open-vinder Tanongsak Saensomboonsuk i første runde og skal i anden runde nok op mod den stærke kineser Shi Yuqi. Dernæst kan der så blive danskerbrag, da han kan støde ind i netop Antonsen.

I damesingle har Line Kjærsfeldt fået en fin lodtrækning i første runde, hvor hun møder den useedede Chiang Mei Hui. Allerede i anden runde bliver det dog meget svært, da hun muligvis skal op mod den topseedede Tai Tzu Ying. Mette Poulsen deltager også og har fået en vanskelig lodtrækning, da hun krydser klinger med den syendeseedede kineser He Bingjiao i hendes første optræden.

Blandede lodtrækninger i de andre kategorier

I herredouble er der en ting, der bliver ved med at gentage sig, og det er, at Boe og Mogensen står til at møde Conrad og Kolding i kvartfinalen. Og denne turnering er ingen undtagelse. Kim Astrup og Anders Skaarup har fået en svær lodtrækning, da de møder de syvendeseedede indonesere Ricky Karandasuwardi og Angga Pratama. Sidst kan Mathias Christiansen og David Daugaard, hvis de kommer forbi første runde, møde verdensmestrene Liu Cheng og Zhang Nan.

I damedoublekategorien kan der også blive et tidligt danskeropgør. Hvis Kamilla Rytter Juhl/Christinna Pedersen og Maiken Fruergaard/Sara Thygesen spiller sig forbi første runde sker dette således. Vinderne af dette mulige opgør kommer sandsynligvis op mod de ottendeseedede koreanere Hye Rin Kim og Lee So Hee. Og i en eventuel semifinale er det så nok verdensetterne Takahashi og Matsutomo, der venter.

Kan du lide at oddse på badmintonkampe, er der adskillige steder, du kan finde en bonuskode, og dermed få en flyvende start med spilleriet.

I mixeddoublerækken skal Mathias Christiasen og Christinna Pedersen forsøge at leve op til de flotte resultater fra French Open. De skal i turneringens indledning op mod kvalifikationsspillere, mens de sjetteseedede kinesere Lu Kai og Tang Jinhua muligvis venter i anden runde. I en eventuel kvartfinale skal danskerne så med en vis sandsynlighed op mod verdensmestrene Natsir og Ahmad.

Andre, der skal forsøge at følge op på flotte nylige resultater, er Sara Thygesen og Niclas Nøhr. Sammen med Line Kjærsfeldt og Anders Skaarup stiller de to op i kvalifikationen. Nøhr stiller her også op i herredouble sammen med Kasper Antonsen.

China Open begynder på tirsdag.

Hele lodtrækningen

Læs også

Stor dansk søndag i Malaysia: Fuld titelhøst på finaledagen

Den danske verdensmester Viktor Axelsen og damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sikrede søndag …

5 Kommentarer

  1. Nu stopper I med jeres ‘massere’ af kampe. Få dog en korrekturlæser på. Jeg melder mig gerne frivilligt.

  2. Sådan Stig Kongsberg👍👍

  3. Ellers må vi sgu massere budskabet ind! 😂

  4. Jeg har hele livet delt det synspunkt, du fremsætter. På mine gamle dage er jeg imidlertid blot glad for, at der er nogen, der bruger tid på at dække et stofområde, som jeg ved, der ikke er mange penge i.
    Blot jeg forstår meningen, finder jeg det nu OK 😇

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.