Danmarksmestrene sejrede i lokalopgør

Der var lagt op til en sikker sejr til Skovshoved, da de her til aften tog imod Gentofte i Badmintonligaens femte runde. Det blev også til en samlet sejr for Danmarksmestrene, men undervejs bed Gentofte fra sig.

De to første kampe var damesingle og herredouble, og her havde Mette Poulsen og Mads Conrad/Carsten Mogensen ikke de store problemer med at gøre det til 2-0 for hjemmeholdet.

Tre sæt
De to næste kampe var 1. herresingle og mixeddouble, og her skulle Emil Holst spille mod Joshua Eipe og Kamilla Rytter Juhl/Mads Kolding spille mod Line Christophersen/Frederik Colberg.

På papiret lignede det to sikre kampe for hjemmeholdet, men begge kampe endte i tre sæt.

I mixeddouble fik Christophersen/Colberg hentet andet sæt i ombolde 22-20, og derfra kunne de med 21-16 reducere for Gentofte.

Joshua Eipe nappede også andet sæt, her med 23-21. Første sæt var ellers endt med 21-9 til Holst. I tredje sæt fik Holst dog sat trumf på, da han med 21-6 kunne tage den samlede sejr.

Det stod således 3-1 inden 2. herresingle og damedoublen.

Damedoublen afgjorde kampen
Her blev det damedoublen med Christinna Pedersen og Sara Thygesen der kunne afgøre kampen, da de med to gange 21-10 slog Julie O. Jensen og Ida Købke.

Til sidst kunne Rasmus Gemke følge op hans flotte sejr til Bitburger Open, ved at vinde med 21-17 og 21-14 over Mads Christophersen. Dermed sluttede kampen med en 5-1 sejr til Skovshoved, som stadig er ubesejrede i dette års Badmintonliga.

Næste runde af Badmintonligaen spilles på torsdag hvor Skovshoved skal en tur til Aarhus og møde AB. Gentofte tager hjemme imod Odense.

RSL BADMINTONLIGAEN banner

Læs også

Gentofte vendte truende nederlag til sejr

Gentofte vendte her til aften et truende nederlag til sejr i Golden Set i Badmintonligaens …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.