Maiken Fruergaard og Sara Thygesen vandt en flot sejr. Foto @BadmintonBladet

Dansk mester skifter til Solrød: Glæder mig til at prøve noget nyt

De danske DM-semifinalister fra Solrød Strand forstærker sig til næste sæson, hvor en af Danmarksmestrene i damedouble skifter til den formstærke tsunami.

DM-underdogs’ene fra Solrød Strand spillede sig i går i Badmintonligaens semifinale efter to imponerende opgør mod Værløse.

Kort før den vigtige kvartfinale blev en ny profil præsenteret for sponsorer og medlemmer, som skifter til klubben fra næste sæson. Det bliver den nuværende Odense-spiller Maiken Fruergaard, der klubmæssigt tager turen over Storebælt for at blive en del af Solrød Strand-mandskabet.

Trods sine blot 21 år har Maiken Fruergaard allerede markeret sig som en af Danmarks allerbedste double-spillere, og med skiftet til Solrød Strand håber hun på, at den udvikling kan fortsætte.

Læs også: Damedouble vinder DM-guld i tredje forsøg: Vi har hungret efter at stå øverst i flere år

– Jeg glæder mig meget til at prøve noget nyt, og Solrød virker som en rigtig god klub for mig og for min videre udvikling, siger Maiken Fruergaard til BadmintonBladet.

Double-specialisten, der i februar-måned var i to DM-finaler, fortæller desuden, at Solrøds fokus på både det sociale udenfor banen og de store ambitioner på banen har været afgørende for hendes beslutning.

– Med socialt liv samtidig med at klubben har ambitioner om at nå langt også næste år, det er noget jeg ser frem til.

Vemodigt farvel til Odense
Et skifte fra Odense til Solrød Strand kommer dog ikke helt uden konsekvenser for stortalentet, der nu må sige farvel til den fynske klub, hun har spillet i siden de tidlige badmintonår. Men tidspunktet virker helt rigtigt for den danske mester.

– Det er meget underligt at skulle forlade Odense, for det er her, jeg altid har spillet og holder stadig meget af de mennesker der er der. Men for min videre udvikling tror jeg, det er det rigtige tidspunkt til at prøve noget andet, afslutter Maiken Fruergaard til BadmintonBladet.

Læs også: Hans-Kristian Vittinghus skifter klub fra næste sæson

Maiken Fruergaard bliver dermed den anden spiller Solrød Strand har skrevet kontrakt med, siden afslutningen på Badmintonligaens grundspil. Hans-Kristian Solberg Vittinghus skifter ligeledes til klubben fra en anden DM-semifinalist Team Skælskør-Slagelse.

Læs også

Thygesen efter dramatisk triumf og holdsejr: Rigtig gode kvartfinale-chancer

Sara Thygesen og Maiken Fruergaard var med til at sikre Danmark en flot 4-1-sejr over …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.