Emil Holst røg i dag ud af kvalifikationen til Malaysia Open. Foto: @Annette Vollertzen

Danskerne ude af kvalifikationen i Malaysia efter tætte kampe

Både Emil Holst og Søren Gravholt og Maiken Fruergaard røg ud af kvalifikationen ved Malaysia Open efter tætte opgør.

Emil Holst, der er verdens nummer 37, var oppe mod japaneren Kenta Nishimoto. Japaneren er verdens nummer 73. Men danskeren levede ikke op til favoritværdigheden.

I første sæt lagde han ellers fint ud ved at vinde det meget tætte opgør med 21-19. Derfra sad japaneren imidlertid på resten af kampen. Andet sæt kørte han således hjem i sikket stil med cifrene 21-13. Og i tredje sæt gentog historien sig, hvorfor dette også blev lukket i overbevisende stil med de samme cifre.

Endnu tættere var Maiken Fruergaard og Søren Gravholt på at gå videre. De to frister en tilværelse som nummer 44 i verden. Parret stod over for englænderne Ben Lane og Jessica Puigh, der er verdens nummer 36. Og hvad, der lignede en tæt kamp på papiret, blev det også i virkeligheden.

I begge sæt måtte der nemlig ombolde til, før en afgørelse blev fundet. I første sæt var det en smule tættere end i andet. Her lykkedes det nemlig englænderne lige akkurat at hive sættet hjem med cifrene 23-21. Tæt, var det også i andet sæt, og igen lykkedes det Puigh og Lane at trække det længste strå og vinde 22-20.

Senere i dag bliver de første kampe spillet i selve hovedturneringen. Her skal Maiken Fruergaard igen i ilden, her sammen med Sara Thygesen.

Resultater fra Malaysia Open

 

Læs også

Søren Toft Hansen inden Dutch Open: Det kan være Emil Holst vil have revanche

Søren Toft Hansen stiller, som en af mange danskere, op ved Dutch Open, der starter …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.