Fischer og Pedersen var nogle af de danskere, der leverede en fin kamp i dag. Foto: @BadmintonBladet

De danske mixeddoubler lagde flot ud ved EM

De danske mixeddoubler kom flot i gang ved EM. Således blev det til tre sikre sejre.

Først var tredjeseedede Mathias Christiansen og Sara Thygesen oppe mod tyske Marvin Seidel og Linda Efler. Danskerne startede ud som lyn og torden og kom foran 11-4. Efter opholdet satte de ikke tempoet ned, men tog otte point i træk og afgjorde sættet. Dette endte 21-6.

I andet sæt kom de hurtigt bagud 1-5 på blandt andet nogle uprovokerede fejl. Men herefter var det tyskernes tur til at lave nemme fejl, hvorfor danskerne fik udlignet til 5-5. Herfra var det tæt frem til opholdet, hvor stillingen var 11-8 til Thygesen og Christiansen. Derfra kørte de dog sættet hjem i relativt sikker stil og vandt 21-17. Det var specielt i servesituationen, at danskerne gennem hele kampen var klart skarpere end Seidel og Efler.

De andre doubler fulgte trop

Dernæst stod Søren Gravholt og Maiken Fruergaard, der er nummer 44 i verden, over for Kakub Bitman og Alzbeta Basova fra Tjekkiet. Tjekkerne er verdens nummer 56. Og danskerne lagde fint ud, idet de var foran 11-9 ved opholdet. Efter opholdet øgede de kun og lukkede sættet med de komfortable cifre 21-13. I første halvdel af andet sæt kom de foran med 11-7, hvorefter de kørte sættet sikkert hjem med 21-17.

Sidst mødte topseedede Joachim Fischer og Christinna Pedersen Ben Lane og Jessica Pugh fra England. Fischer og Pedersen havde lidt problemer i kampens indledning, men kom til ophold foran 11-9. Efter dette var der dog ingen slinger i valsen, hvorfor sættet endte med de sikre cifre 21-14. I andet sæt lagde danskerne anderledes godt ud og bragte sig i front med 11-6. Derfra var sejren aldrig for alvor i fare, og den kom til at lyde på 21-17.

Senere skal Emil Holst i aktion.

Resultater fra EM

Læs også

Finne-Ipsen og Søby sejrede suverænt: Vi er glade for endelig at komme i kamp

Julie Finne-Ipsen og Rikke Søby hentede en overlegen sejr i dagens førsterunde-kamp ved EM. Finne-Ipsen …

En kommentar

  1. Tillykke med sejrene​. Glæder os til at se jer senere på ugen. Hilsen fra Kolding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.