Rasmus Fladberg vandt lidt overraskende herresinglerækken ved dagens DM-finale i Aarhus. Foto @Badmintonbladet

DM 2016: Fladbergs tsunami sendte voldsomme skælv gennem Aarhus

Der var en kamp mellem mere end blot gode venner, da Emil Holst og Rasmus Fladberg mødtes i en duel om Danmarksmesterskabet. Førstnævnte valgte nemlig inden denne sæson at søge mod Skovhoveds ambitioner om guldmedaljer, mens sidstnævnte stadig er en del af Solrød Strands velkendte tsunami. Det gav en herresinglefinale fyldt med nerve, da DM-guldet i dag skulle finde sin ejermand.

Lammet Holst udspillet i første sæt
Allerede fra kampens første dueller var det tydeligt, at Emil Holst var præget af, hvad der stod på spil Det var første DM-finale for begge spillere, men Fladberg virkede som altid fuldstændig upåvirket, og kunne bringe sig komfortabelt i front meget tidligt i kampen.

Læs også: Fladberg: Det må være tsunami effekten

Med føringer på 11-4 og 18-11 leverede Fladberg bare en bedre og mere stabil indsats end Emil Holst, som endte med at tabe sættet 21-11.

I andet sæt spillede Emil Holst sig op, mens realiteterne langsomt gik op for modstanderen, der pludselig var utrolig tæt på en DM-titel med tilhørende guldmedalje.

Rasmus Fladberg formåede dog at komme først til elleve ved stillingen 11-10, men i duellerne var det styrkeforholdet fra første sæt skiftet. I sidste ende havde Fladberg de bedste nerver, og formåede at sende DM-guldet tsunamiens vej til Solrød. Cifrene blev 21-11 21-17.

Da kampen blev afgjort var det en tydeligt glad Solrød-træner Jakob Poulsen, der de seneste år har ageret Rasmus Fladbergs og Solrød Strands træner. Ligeledes var der ikke et øje tør hos Fladberg-familien som havde taget turen over Storebælt for at se sønnen spille finale.

Resultater Yonex DM 2016

Læs også

Fladberg stopper på topplan: Selverkendelse er og har været min store styrke

Rasmus Fladberg indstiller karrieren på topplan og vil altså ikke spille internationale turneringer mere. Det, …

4 Kommentarer

  1. Overskriften i sig selv er Verdensklasse 😂🏆

  2. Flot kamp😃👍🏸

  3. Stort tillykke til Fladberg og Solrød. Poulsen brøler bagved 😄