Line Kjærsfeldt @Tine Bay

DM-semifinale: Marin-afbud gav maksimal spænding i Skælskør

Det store opgør mellem Carolina Marin og Beiwen Zhang udeblev, men spændingen var intakt indtil sidste kamp, da Team Skælskør-Slagelse og Vendsyssel tørnede sammen i første DM-semifinale.

Der var lagt op til et af badmintonligaens største damesingle-brag tirsdag, da TSS’s Carolina Marin og VEB’s Beiwen Zhang skulle mødes. En syg Marin blev desværre for tilskuere og fans nødt til melde afbud, og derfor førte Vendsyssel 1-0 allerede inden kampstart.

Føringen blev udbygget hurtigt i mixeddouble, da TSS også her var ramt af afbud. Russiske Nina Vislovas afbud gav plads til Camilla Juhler Kristensen, der sammen med Scott Evans skulle på en umulig opgave mod hollandske Cheryl Seinen og Jacco Arends. En VEB-føring på 2-0 var derfor også uundgåelig efter godt 20 minutters badminton.

Formstærk hollænder sender TSS tilbage i kampen
I 1. herresingle kunne den hollandske Marc Caljouw, der så sent som i søndags vandt Orleans Masters, reducere for hjemmeholdet, da han i to sæt slog VEB-herresinglen Raul Must.

Victor Svendsen sendte dog efterfølgende VEB på 3-1, og så var TSS igen bagud med to.

Hjemmeholdets Kim Astrup og Søren Gravholt kunne efter et opgør i tre sæt igen reducere for TSS, der stadig skulle vinde den sjette kamp for ikke at være tvunget til en sejr på udebane.

Kjærsfeldt og Selena Piek afgør ballet
I sjette kamp var TSS små favoritter med konstellationen Line Kjærsfeldt og Selena Piek mod VEB-svenskerne Emma Wengberg og Clara Nistad.

Med ny ketsjer(sponsor) leverede Line Kjærsfeldt sammen med sin hollanske makker varen og efter 21-16 21-12 sikrede de to hjemmeholdet et vigtigt 3-3-resultat i første semifinale.

Dermed er alt åbent inden returopgøret i Skagen på torsdag.

Resultater: DM-semifinaler

RSL BADMINTONLIGAEN banner

Læs også

Endnu en hollænder skifter til VEB

23-årige Robin Tabeling fra Holland skifter til Vendsyssel Elite Badminton, hvor han blandt andet bliver …

7 Kommentarer

  1. Særligt zibrasport, bemærk scoren

  2. Det kunne være rart at få et hold i finalen, der er i stand til at gennemføre alle 6 kampe. Alt andet vil ikke være til at bære.😊😊

  3. Hvad mener du – den passer da med badmintonpeople 🤔

  4. Hanne Vittinghus de spiller DD , der serves – men nederst står resultatet af kampen!

  5. Tidsforsinkelse af billedet i forhold til livescoren – sådan er det tit når man ser tv og følger livescoren på de andre baner

  6. Synes ikke at have oplevet det på zibrasport, men på tv er der 30 sek forsinkelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.