Foto: @Højbjerg Badmintonklub

Dutch International: Herresingle-trio spiller sig ind i hovedturneringen

En hær af unge danske herresingle-spillere forsøgte i dag at spille sig ind i hovedturneringen ved Dutch International. For en del af dem blev det til en returbillet hjem igen, men for tre af spillerne var der tre sejre på stribe, hvilket var kravet for at få adgang til turneringen.

Dinesen tæt på at uddele æg
Højbjerg-spilleren Kasper Dinesen var en af de succesfulde herresingler i dag. Faktisk var han usædvanlig tæt på at uddele noget så usædvanligt som ‘æg’ i sin tredje kamp mod Joran Kweekel, men midtjyden blev desværre stoppet ved 16-0 i andet sæt. Kasper Dinesen var dog i alle sin kampe usvigelig sikker, og han kan dermed se frem til et opgør mod finske Kalle Koljonen i morgen som er femteseedet ved turneringen.

Helt så sikkert spillede Frederik Aalestrup sig ikke videre, men klar til hovedturneringen er han efter en sejr i to – og en sejr i tre sæt. Han møder i morgen Kai Schäfer i sin første runde. Sidst blev også Joshua Eipe klar til turneringen efter en flot sejr i to sæt over Jordy Hilbink, og Gentofte-spilleren får en førsterunde-kamp mod hollandske Mark Caljouw.

Udover de tre skal også Søren Toft Hansen fra Odense og Ikast-spilleren Victor Svendsen forsøge sig i herresingle-rækkens hovedturnering, der startes i morgen klokken 9.00. Sidstnævnte skal endda spille dagens første kamp på bane to, hvor han møder britiske Sam Parsons (6). Søren Toft kan sove lidt længere, inden han klokken 10.20 møder tredjeseedede Erik Meijs.

Du kan se alle de danskere spilleres lodtrækning via linket herunder.

Victor Dutch International 2016

Læs også

Victor Svendsen har haft nogle flotte måneder: At være sparring på Brøndby-træningen har hjulpet

Victor Svendsen har i den seneste tid imponeret ved at komme i flere finaler i …