Viktor Axelsen var en af de danskere, der bidragede flot til en samlet sejr mod Frankrig. Foto @ Annette Vollertzen

EMTC2017: Danmark vinder gruppen efter klar sejr over Frankrig

Efter gårsdagens sikre sejr mod Bulgarien stod Danmark i dag over for Peter Gades tropper fra Frankrig. Og det blev til en forventet sikker dansk sejr.

Først var Natatalia Koch Rohde, der er nummer 53 i verden, oppe mod Marie Batomene, der er verdens nummer 324. Og Rohde lagde ud i sikker stil, idet hun hele vejen gennem første sæt holdt en komfortabel føring. Hun endte også med at vinde sættet i overbevisende stil med cifrene 21-18. I andet sæt var hun endnu mere overlegen, især efter stillingen 11-5 i danskerens favør. Fra da af tog hun nemlig de resterende ti point i træk og sikrede sig en flot sejr.

Dernæst mødte Viktor Axelsen Lucas Corvee. I første del af første sæt var danskeren foran komfortabelt, men herefter kom franskmanden kort tilbage ved stillingen 15-15. Herfra viste Axelsen dog ingen nåde og efter fem point i træk, var det kun en formsag at lukke sættet med cifrene 21-16. Andet sæt satte han sig på fra start af og kom hurtigt foran med hele 6-0. Corvee scorede herefter et point, hvorefter det igen var danskerens tur til at tage en stime, denne gang på hele otte point. Han endte med at vinde med de suveræne cifre 21-3.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen krydsede derefter klinger med mod Emilie Lefel og Anne Tran, som er nummer 37 i verden. Kampen startede lige ud, men efter opholdet trak danskerne en smule fra og kom foran 14-10. Efter dette lukkede Juhl og Pedersen sættet ved at score flotte syv point i træk. I andet sæt kom danskerne til at starte med foran 4-2. Og denne føring blev kun udbygget til henholdsvis 8-5 og 11-6. Efter opholdet stak danskerne helt af fra franskmændene og endte med at vinde 21-9. 

Carsten Mogensen og Mathias Boe spiller lige nu deres kamp mod Thom Gicquel og Ronan Labar. Derefter lukker Christinna Pedersen og Joachim Fischer Nielsen holdkampen af mod Lea Palermo og Bastian Kersaudy. Disse kampe kan dog ikke ændre på den samlede danske sejr. 

Dermed er Danmark sikker på ikke at møde en anden gruppevinder i kvartfinalen.

Resultater fra Danmark-Frankrig 

Læs også

Stor dansk søndag i Malaysia: Fuld titelhøst på finaledagen

Den danske verdensmester Viktor Axelsen og damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sikrede søndag …

2 Kommentarer

  1. 👏 👏 👏 🔎 sådan Danmark, æg til Frankrig. Selvom man ikke kan se det på Tv 📺 kan man da heldigvis følge med på enten computer 💻 eller sin smart Phone ☺

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.