Erfaringen sejrede i Spanien

Til Spanish Open var der sikkerhed for en dansk titel i finalen, hvor Joachim Persson og Rasmus Fladberg skulle møde hinanden.

Det blev ikke en særlig lang kamp da den ni år ældre Joachim Persson i to sæt vandt 21-12 og 21-13.

– Jeg var der ikke mentalt idag. Ved kke rigtig hvad der gik galt, men følte ikke jeg kunne holde fokus. Dette sammen med de hurtige bolde gjorde at jeg slet ikke kunne bringe kampen hen hvor jeg ville, og han er utrolig god og klog til at udnytte dette. Jeg synes også han spiller skarpt og tager alle de rigtige chancer, fortæller Rasmus Fladberg til BadmintonBladet.

På trods af at det ikke blev til endnu en turneringssejr, er Fladberg dog ikke slået ud af nederlaget.

– På trods af min bitterhed idag er jeg også fortrøstningsfuld over at jeg kan holde et stabilt højt niveau i øjeblikket og spille mig langt i næsten alle turneringer.

Næste udfordring for Fladberg er en eksamen allerede imorgen, men efter det står den på forberedelse frem til Canada og USA midt på sommeren.

I de andre finaler ved Spanish Open, kunne Stoeva-søstrene tage endnu en titel, med en sikker sejr over Imogen Bankier og Kirsty Gilmour. Gilmour vandt lidt overraskende damesingle med en sejr over hjemmebanefavoritten Carolina Marin, som hun aldrig havde besejret før. Imogen Bankier vandt mixeddouble med Robert Blair. I herredouble vandt Lukasz Moren og Wojciech Szkudlarczyk over landsmændende Adam Cwalina og Przemyslaw Wacha.

Resultaterne fra Spanish Open

Læs også

Fladberg stopper på topplan: Selverkendelse er og har været min store styrke

Rasmus Fladberg indstiller karrieren på topplan og vil altså ikke spille internationale turneringer mere. Det, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.