Estonian International: Anne Hald klar til hovedturneringen efter to flotte sejre

Anna Hald spillede sig her til aften videre til hovedturneringen ved Estonian International. Dette skete efter to fine præstationer.

Anne Hald, der er nummer 371 i verden, var oppe mod Anastasiva Cherniavskaya. Hviderusseren er nummer 250 i verden. Hald har dog været meget skadeplaget de seneste år og er derfor gledet noget ned ad verdensranglisten. Hun har faktisk præsteret at blive nummer to ved netop Estonian International tilbage i 2009. Og i dag befandt hun sig også godt i Estland.

Hun startede således ud med at komme med 7-6. Denne føring blev herefter på baggrund af nogle nemme hviderussiske fejl øget til hele 15-7. Herefter havde Hald problemer med at finde linjerne, hvilket kortvarigt lukkede Cherniavskaya ind i kampen igen. Derefter var der dog ingen tvivl om udfaldet, som blev 21-16.

Hviderusseren lavede i starten af andet sæt nogle nemme servefejl, men holdt sig alligevel foran 11-10 ved opholdet. I anden halvdel af sættet var hun også hele tiden et skridt foran og lukkede dette med cifrene 21-18. I tredje sæt lagde danskeren rigtig godt ud og øgede langsomt sin føring, som lød på 11-6 ved opholdet. Efter opholdet lavede Cherniavskaya  flere uprovokerede fejl, hvorfor Hald kunne lukke sættert i sikker stil og vinde 21-13.

Endnu en flot sejr

Derefter var Hald oppe mod ukraineren Darya Samarchants, der er verdens nummer 492. Og kampen startede helt lige ud, idet stillingen både var 3-3, 6-6 og en snæver 11-10-føring til danskeren. Hald så indledningsvis ud til at have lidt svært ved at komme helt frem til boldene. Langsomt virkede det dog som om, hun løsnede op, og i en tæt afslutning vandt hun 21-19.

I andet sæt kom den ukrainske spiller ud med høj energi og tempofyldt spil, som bragte hende foran 4-2. Hun fortsatte med dette og efter syv point i træk, var sættet reelt afgjort. Hun vandt med cifrene 21-17. I tredje sæt kom Hald bedre ud og fordoblede sin 3-2-føring til en 6-4 en af slagsen. Langsomt øgede hun denne føring og ved 17-14 var hun meget skarp og tog de sidste fire afgørende point i træk.

I morgen er der flere danskere i aktion i selve hovedturneringen.

Resultater fra Estonian International

 

Læs også

Michelle Skødstrup leverede store overraskelser i Estland

Michelle Skødstrup havde endnu en imponerende dag ved Estonian International. I går spillede Skødstrup sig …