EWTC16: Atter let spil for de danske damer

Det var ikke meget Litauen kunne stille op, da de i dag tørnede sammen med et stærkt dansk damelandshold ved EM for hold i Kazan. Selvom Christinna Pedersen og Kamilla Juhl sad over, og Mette Poulsen parrede op med Lena Grebak i 2. DD, var der ingen slinger i valsen.

U-udfordret
Holdkampen lagde ud med tre damesingle-runder, hvor Line Kjærsfeldt gik på banen som første mand, efterfulgt af Anna Thea Madsen og sidst Julie Dawall. Ingen af de tre piger blev udfordret nævneværdigt, og cifrene fra deres kampe vidner om, at det var en ren formsag for dem alle.

Damedoublerne blev spillet bagfra, dvs. Lena Grebak og Mette Poulsen gik på før Maiken Fruergaard og Sara Thygesen, og selvom Grebak og Poulsen ikke en en synderligt sammentømret konstallation, var det ikke til at se på hverken resultat eller spil. 21-7, 21-7 blev det mod det litauiske par, der ikke overraskende hang gevaldigt med skuldrene til sidst i kampen.

Fruergaard og Thygesen rundede holdkampen fint af med en næsten lige så sikker sejr, 21-5, 21-12.

Dermed ender de forsvarende mestre fra Danmark på førstepladsen i gruppen efter blot at have afgivet en enkelt kamp mod Finland. Næste modstander bliver afgjort i løbet af dagen og er tredje bedste 2’er fra grundspillet.

 

Resultater fra EWTC16

Læs også

Frederikke Nielsen blog: Sommer, sol og landsholdsfjer

Frederikke Nielsen er 15 år og spiller på det danske ungdomslandshold. Hun bor i Allerød …