Foto © Annette Vollertzen

Favoritsejre ved EM-semifinalerne: Ingen overraskelser i herredouble

Herredoublefinalen ved EM i Kolding bliver et opgør mellem verdens nummer tre Carsten Mogensen og Mathias Boe og nummer syv, Mads Kolding og Mads Conrad. Begge par spillede sig lørdag videre til finalen efter sejre over andre danske par.

Hele fire danske par havde spillet sig videre til lørdagens herredouble-semifinaler ved EM i Kolding. Mens tre af de danske par som minimum var seedet til at gå til semifinalen, havde det unge par Mathias Christiansen og David Daugaard overraskende spillet sig videre efter gårsdagens sejr over de tidligere All England-vindere Vladimir Ivanov og Ivan Sozonov.

I dag kom de til gengæld i menneskehænder, da de på godt en halv time tabte i to sæt til Mathias Boe og Carsten Mogensen med cifrene 21-10 21-11.

På banen ved siden af gjorde bundseedede Mads Kolding og Mads Conrad det samtidig af med Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen, som dermed blev en ren kopi af sidste års EM-finale, hvor de to Mads’er trak det længste strå og blev Europamestre. I dag endte sejren med at blive 21-17 24-22, efter en afslutning der skabte et regulært drama.

Ved 22-22 i andet sæt henter Anders Skaarup en svær bold tæt på halvgulvet i Kolding, og kampens dommer dømmer bolden til at have været i gulvet, og dermed Astrup og Skaarup til tabere af duellen til stor frustration for parret, der begge var uenige i kaldet.

I morgendagens EM-finale bliver det derfor et opgør mellem Europas pt. to bedste herredoubler. I indbyrdes opgør fører Boe og Mogensen 4-2, og er da også favoritter til at tage EM-titlen.

Tidligere på dagen blev også Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen klar til EM-finalen i damedouble. De to møder i morgen de bulgarske søstre Gabriela og Stefani Stoeva.

Resultater: EM i badminton

Læs også

Kolding og Conrad imponerer: Nu kan spændende danskeropgør vente

Mads Conrad og Mads Kolding sejrede i første runde ved Indonesia Masters. Conrad og Kolding var …

3 Kommentarer

  1. Hvor er i dog ukritiske i jeres journalistisk! I bryster Jer af en titel på hjemmesiden der hedder “badmintonbladet” og så er eet godt nok skræmmende at i leverer så lidt indsigt i to gode HD’er idag! Skam Jer!

  2. Bente Rasmussen

    skandale i opgøret mellem Kim Astrup og Anders Skaarup Rasmussen – hvorfor blev den dommer ikke smidt ned af stolen efter den fatale afgørelse – hun bør fyres omgående – Hilsen Bente Rasmussen

  3. Bente Rasmussen

    Får det nogen konsekvenser for den dommer, som dømte bolden på gulvet selv om alle andre kunne se, at den ikke rørte gulvet – kampen mellem Kim Astrup og Anders Skaarup og Mads Kolding og Mads K onrad – hilsen Bente Rasmussen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.