Flemming Quach spillede sig også videre i Welsh Intl Foto: AB Aarhus

Fire danske herresingler klar til kvartfinalerne

Der var stor succes for de danske herresingler ved Spanish Open, hvor også en dansk damedouble sikrede sig billetten til kvartfinalen.

I anden runde skulle sjette seedede Rasmus Fladberg op imod Chun Hei Tham fra Hong Kong, hvor danskeren var klar favorit. Den favoritværdighed levede Rasmus Fladberg fuldt op til, da han på 34 minutter vandt med 21-13 og 21-17. I morgendagens kvartfinale står den stærkt spillende dansker op imod en landsmand i form af Flemming Quach, som på flotteste vis imponerede med en tre sæts sejr imod hjemmebanefavoritten og første seedede Pablo Abian.

Rasmus Fladberg glæder sig til morgendagens kvartfinale og forventer en tæt kamp.

– Vi spiller tit mod hinanden, så det bliver tit nogle lidt rodede opgør, men jeg er klar ligesom jeg var i dag. Jeg glæder mig til at kæmpe mod Flemming om en plads i semifinalen, fortæller Rasmus Fladberg til BadmintonBladet.

To andre danske herresingler spillede sig også videre. Kim Bruun kæmpede imod hollandske Nick Fransman. Opgøret blev en kamp, hvor Kim Bruun var i førersædet det meste af kampen og kunne uden de store problemer besejrer hollænderen med 21-12 og 21-16. Han møder i morgendagens kvartfinale skotske Kieran Merrilees.

Fjerde seedede Joachim Persson spillede sig også i kvartfinalen med en sejr over svenske Mikael Westerback. Han møder i kvartfinalen hollandske Erik Meijs.

Dansk damedouble gav bøllebank
Maiken Fruergaard og Sara Thygesen spillede her til aften deres anden runde kamp mod spanske Noelia Jimenez og Laia Oset. Her var danskerne klart overlegne og vandt med hele 2 gange 21-9. De skal i kvartfinalen op imod franske Delphine Lansac og Emilie Lefel.

/Anders Jensen/Badmintonbladet/

Læs også

Persson er træner for stort indisk liga-hold: Boe og jeg lagde planer for alle auktions-scenarierne

Joachim Persson er blevet træner i den nyligt etablerede klub i den indiske badmintonliga Pune …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.