Joachim Fischer og Christinna Pedersen fra Skovshoved vandt det afgørende Golden Set over Anders Skaarup Rasmussen/Line Kjærsfeldt. fra TSS i Guldmatchen Foto: @BadmintonBladet

Fischer og Pedersen er klar til semifinalerne efter ny sejr

Joachim Fischer og Christinna Pedersen vandt over Tontowi Ahmad og Liliyana Natsir, der måtte trække sig grundet en skade. De er nu semifinaleklar.

Joachim Fischer og Christinna Pedersen mødte de indonesiske OL-guldvindere Tontowi Ahmad og Liliyana Natsir. Fischer og Pedersen var inden dagens kamp foran 5-4 i indbyrdes opgør.

Og danskerne lagde godt fra land, idet de på flot spil kom foran 4-3. Derfra fik danskerne bygget en flot defensiv op, som gav dem en 7-4-føring. Fischer og Pedersen tog yderligere fire fine point i træk, som bragte dem i front med 11-4. Danskerne fortsatte det gode spil og kørte sættet hjem i overlegen stil med cifrene 21-8.

I andet sæt var det den samme tendens, hvilket ledte til en danks føring på hele 5-0. Og danskerne holdt ved og bragte sig dernæst foran 7-4. Specielt Natsir havde på baggrund af, hvad der lignede en skade, store bevægelsesvanskeligheder. Blandt andet derfor kom danskerne foran 11-6. Her måtte indoneserne trække sig på grund af førnævnte skade.

Fischer og Pedersen er dermed klar til semifinalerne. I morgen er der massere på spil i de sidste gruppekampe for flere danske spillere.

Resultater fra sæsonfinalerne

 

Læs også

VM-sølvvinderne var for stor en mundfuld for Juhl og Pedersen

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen tabte deres sidste kamp i gruppen ved sæsonfinalerne. Kamilla …