Foto @ GSB Youtube

Flyvende dansk start ved U-EM: To mixeddoubler spiller sig sikkert videre

Det individuelle U-EM i Mulhouse i Frankrig blev skudt i gang i dag. Her var der to danske mixeddoubler i aktion, og her blev det til to danske sejre

Paw Eriksen/Freja Ravn og Daniel Lundgaard/Amalie Magelund var de to danske repræsentanter på førstedagen af det individuelle U-EM i Frankrig.

Paw Eriksen/Freja Ravn mødte tyske Daniel Hess/Annika Schreiber, og her fik danskerne en dårlig start. Danskerne var bagud med 8-11 ved opholdet i første sæt. Efter opholdet gik det lidt bedre for danskerne. Danskerne fik kontakt med tyskerne ved 14-14, og derefter var Eriksen/Ravn en tand skarpere end deres tyske modstandere. Første sæt endte i dansk favør med 21-18.

Danskerne dominerede mere i andet sæt
I andet sæt var det tæt i starten, hvor de to par fulgte hinanden indtil opholdet. Tyskerne var foran med 10-11 ved opholdet. Efter opholdet fandt danskerne et godt niveau ligesom i første sæt, og de pressede konstant tyske Hess/Schreiber til at lave fejl.

Danskerne kom hurtigt foran med 14-12, og derefter så danskerne sig ikke tilbage. Andet sæt blev vundet af danskerne med 21-18, og de er dermed klar til anden runde. Her møder de Jona Van Nieuwkerne/Joke De Langhe fra Belgien.

“Vi var gode i mellemspillet i dag”
Efter kampen var Paw Eriksen godt tilfreds med præstationen, selvom spillet i perioder svingede lidt.

– Vi kommer lidt dårligt fra start i første sæt. Men vi holder alligevel hovedet koldt, og ender med at tage sættet 21/18. Andet sæt følte vi os ovenpå, trods af det tætte resultat, som også endte 21/18. Vi var rigtig gode i mellemspillet i dag, som også var en del af det taktiske grundlag inden kampen, og det formår vi at levere igennem kampen. Vi er meget godt tilfreds med sejren imod et godt og velspillende tysk par, og Freja og jeg ser frem til at spille igen på torsdag, skriver Paw Eriksen til BadmintonBladet.dk

Daniel Lundgaard/Amalie Magelund i deres kamp stod over for Niks Podosinoviks/Una Berga fra Letland i deres kamp. Det blev ensidig affære, da danskerne vandt med hele 21-7 og 21-14. Danskerne møder i næste runde tyske Jan Colin Völker/Emma Mosczynski.

Danmark fik dermed en god start på det individuelle U-EM efter deres lidt skuffende nederlag til Rusland i den ene semifinale ved hold U-EM i mandags.

Resultater fra U-EM

Læs også

To danske par videre til kvartfinalerne til UVM

I morgen spilles der kvartfinaler til UVM, og det bliver med dansk deltagelse i to …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.