Lee Chong Wei og Morten Frost er færdige med at samarbejde.

Frustreret Lee Chong Wei om dansk chef: Jeg har mistet tålmodigheden

Verdens højest rangerede badmintonspiller Lee Chong Wei har rettet skarp kritik mod sin danske tekniske direktør i det malaysiske badmintonforbund (BAM), Morten Frost. Malaysieren overvejer at droppe forbundet, hvis ikke der sker forbedringer i den nærmeste fremtid.

Der er ugler i mosen i det malaysiske badmintonforbund, efter at Lee Chong Wei de seneste dage har været ude med riven overfor teknisk direktør i forbundet Morten Frost. Lee Chong fik en skade tidligere på ugen, som formentlig ender med at koste verdensranglistens nummer et deltagelse ved All England-mesterskaberne.

Læs også: Verdens nummer et misser All England-turnering

I forbindelse med skaden skulle Frost ifølge Chong Wei have stødt verdensstjernen så groft, at sidstnævnte nu helt overvejer at stoppe på forbundstræningen.

– (…) Hvad der gør endnu mere ondt, er den måde Morten (Frost, red.) hånterede min skade. Istedet for at spørge mig om min tilstand, så spurgte han min træner (Hendrawan, red.), om jeg havde tænkt mig at slutte min karriere, hvorfor?, siger Lee Chong Wei til malaysiske The Star.

Problemer formeret sig over tid
Situationen her er dog ikke enestående i det problematiske forhold mellem Lee Chong Wei og Morten Frost. Lee Chong Wei mener dog, at denne situation er dråben, der nu får bægret til at flyde over.

– Jeg har mistet min tålmodighed med Morten (Frost, red.). Situationen omkring skaden er bare den seneste oplevelse, fortæller Lee Chong Wei videre til The Star.

Tidligere oplevelser har ligeledes været en del af den malaysiske badmintonstjernes utilfredshed af Morten Frost, som nu får malaysieren til at beklage sig til pressen.

Læs også: Morten Frost om straf til spillere ude af form: Hård, men nødvendig

Op til OL lod Morten Frost nemlig ikke Lee Chong Wei træne med det unge kuld af malaysiske badmintonspillere, hvilket Chong Wei var meget utilfreds med.

– Morten (Frost, red.) vil ikke lade mig sparre med juniorerne, hvorfor? Da jeg var junior sparrede jeg selv med de ældre spillere. Han gjorde det her allerede før OL, siger Lee Chong Wei til The Star.

Lee Chong Wei mener desuden, at mange spillere ligeså har problemer med Frost, men at de holder det for sig selv. Det har verdens nummer et dog ikke tænkt sig.

– Der er også andre ting, som involverer andre spillere. Alle er stille omkrig det, men ikke mig.

Kilde: The Star

Læs også

Tre nye nørdede facts om badminton

Vi har her samlet tre nye nørdede facts om badminton, som du kan underholde med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.