Mette Poulsen gav TSS en drømmeføring efter sejren over Natalia Koch Rohde Foto@BadmintonBladet

Guldmatchen: Skovshoved har kniven for struben

Stillingen var 1-1 inden mixeddoublen og damesinglen, og her faldt begge opgør ud til TSS i Guldmatchen

Hans-Kristian Solberg Vittinghus og Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl havde givet en sejr hver til TSS og Skovshoved, og derefter var det tid til mixeddouble og damesingle.

Joachim Fischer spillede ikke med sin normale mixedmakker, da han i dag spillede med Julie Ryttow. De mødte Scott Evans og Line Kjærsfeldt fra TSS, og de viste sig at være for stærke for Skovshoved-parret. Det blev en sejr på 21-11 og 21-19, hvor Fischer/Rytttow var godt med i andet sæt, men da det spidsede til, var TSS-parret en tand skarpere.

Danmarksmester sejrer i sikker stil
Dermed stod den 2-1 til TSS, inden Danmarksmesteren Mette Poulsen fra TSS var oppe imod Natalia Koch Rohde fra Skovshoved. I første sæt kæmpede begge spillere, men Poulsen var hurtigst og pressede Rohde til at lave fejl. 21-13 blev de klare cifre i første sæt. I andet sæt var Rohde en anelse bedre med i starten, men Poulsen var hele tiden et skridt foran sin modstander, og TSS-spilleren trak fra til sidst.

Læs også: Guldmatchen: At bevare roen er nøglen til sejr

Andet sæt endte med 21-12 til Mette Poulsen, og dermed skal Skovshoved vinde de sidste to kampe for at tvinge kampen ud i Golden Set.

Efter kampen var Mette Poulsen meget tilfreds med spillet.

– Jeg spiller rigtig godt i dag. Jeg holder roen undervejs, og jeg kunne mærke, at Natalia Koch Rohde var lidt ramt af nerver. Det var jeg også, men jeg formåede at holde dem i ro. Det hjalp, at Hans-Kristian Solberg Vittinghus havde vundet sin single, og det tog en smule presset væk fra mig, siger Mette Poulsen til BadmintonBladet.dk

De næste to kampe er herredoublen mellem Kim Astrup Sørensen/Anders Skaarup Rasmusen fra TSS og Mads Conrad-Petersen og Carsten Mogensen fra Skovshoved, samt herresinglen mellem Joachim Persson fra TSS og Rasmus Gemke fra Skovshoved.

Læs også

Gentofte-træner før TSS-kamp: Vi skal vise samme attitude som i den flotte kamp mod Skovshoved

Scott Evans, der er træner i Gentofte, fortæller om et utroligt flot point mod Skovshoved …

En kommentar

  1. Mette Poulsen; hun fortjener det det meste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.