Hammel GF kåret som årets ungdomsklub i Badminton Midtjylland

– Hvis flere badmintonklubber i Danmark gjorde, som I gør i Hammel, så ville mange flere spille badminton. I har rigtig mange tilbud, gode aktiviteter og trænere.

Så klare var ordene fra Badminton Midtjyllands formand Jens Dall-Hansen i lørdags, da han i Hammel Idrætscenter uddelte prisen som “Årets Ungdomsklub” til Hammel GF. Og i en tid med spillertilbagegang i badminton, så er klubber som Hammel GF blevet endnu vigtigere som frontløbere og forbilleder fra andre kæmpende badmintonforeninger rundt om i provinsen.

Ifølge FavrskovPosten så lagde formanden i øvrigt vægt på alle de ting og tiltag, som badmintonafdelingen i Hammel GF byder på herunder børnehaver der bliver inviteret til miniton for de helt små, skoleklasser som bliver indbudt til badmintonspil, nytænkningen natminton som giver børn mulighed for at spille badminton hele natten og meget meget mere.

Med kåringen som Årets Ungdomsklub i Midtjylland følger 2.500 kroner og et diplom.

Badminton Midtjylland har ligeledes gjort Hammel til en af fem klubber i Danmark som er nomineret til at blive årets ungdomsklub i Danmark. Offentliggørelsen af årets ungdomsklub i Danmark har været udsat på ubestemt tid, siden Badminton Danmark aflyste Guldmatchen der skulle have været spillet den 24. marts.

Kilde: FavrskovPosten

Læs også

Hillerød Badminton Klub kåret som Årets Ungdomsklub 2016

I går kunne Badminton Danmark ved DMU afsløre, hvem der rendte med hæderen som Årets …