Her er lodtrækningen til Denmark Open – Viktor uheldig igen

Viktor Axelsen skal krydse klinger med Lee Chong Wei ved Denmark Open. Foto @ Badmintonphoto

Der er mange interessant deltagere med ved årets danske badmintonbegivenhed Denmark Open 2012, der afvikles i Odense 16-21. oktober.

Uheldige Viktor
Viktor Axelsen har for tredje gang i træk lodtrækningsheldet mod sig. Han skal i første runde møde malaysias stjerne Lee Chong Wei. Forhåbentlig får den unge odensianer skrabet flere point sammen denne gang end tilfældet var i Japan i forrige uge. Vi har lov at håbe på en overraskelse.

Skandaledouble er tilmeldt
Kina har tilmeldt damedoublen Yu Yang og Wang Xiaoli, der som bekendt blev smidt ud af OL. Yu Yang havde ellers bekendtgjort, at hun vil indstille karrieren, men det er aldrig blevet bekræftet fra officielt hold. Parret var også i lodtrækning til China Masters for nylig, men de valgte at trække sig.

Se hele lodtrækning fra Denmark Open 2012 (åbner i Excel) med alle de danske spillere, der også er med i kvalifikationen.

Læs også

Stor dansk søndag i Malaysia: Fuld titelhøst på finaledagen

Den danske verdensmester Viktor Axelsen og damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sikrede søndag …

En kommentar

  1. hvor uheldig har man lov at være, – jeg syntes, det er synd , først og fremmest for viktor axelsen, der måske kun får en enkelt kamp ved danish open, da han for tredie gang, inden for meget kort tid, har trukket et par af verdens bedste spillere i første runde. – jeg syntes også det er ærgerligt for os, der havde glædet os til at følge ham i flere kampe, og nyde hans talent – men selvfølgelig kan alt ske , og victor vil gøre alt for at vinde – ingen tvivl om det, så jeg håber på miraklet – eller en jævnbyrdig kamp!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.