HK sikkert videre ved Spanish

HK er videre efter en sikker sejr. Foto: @ Badmintonphoto

Der er allerede spillet masser af kampe i Spanien, og det ser rigtig godt ud for de danske deltagere.

Alle par videre
I mixeddouble er der tre danske par: Maiken Fruergaard/Alexander Bach Gram, Sara Thygesen/Søren Gravholt og Lena Grebak/Anders Skaarup. Alle tre par er videre til anden runde som spilles senere idag. Vinder Fruergaard/Bach Gram og Thygesen/Gravholt skal de mødes i kvartfinalen.

Iben Bergstein og Camilla Martens er med i damesinglerækken, hvor Carolina Marin er førsteseeded. Begge er klar til anden runde hvor Camilla skal møde Linda Zetchiri.

HK sikkert igang
Hans-Kristian Vittinghus er førsteseeded i herresingle, og med en sikker sejr på 21-12 og 21-9 er han også videre til anden runde. Emil Holst, Rasmus Fladberg, Rune Ulsing, Joachim Persson og Kim Bruun er også videre. Persson kom videre på bekostning Mikkel Mikkelsen, og som om en dansker ikke var nok, skal han møde Rune Ulsing i anden runde.

Måtte trække sig
Sara Thygesen og Maiken Fruergaard er eneste danske damedouble tilbage, efter at Maria Helsbøl og Lena Grebak måtte trække sig.

Anders Skaarup og Kim Astrup sad over i første runde, og skal i anden runde op mod Harley Towler og Peter Briggs, som de senest slog ved Portuguese. Søren Gravholt og Alexander Bach Gram har endnu ikke spillet deres første runde kamp, noget som Niclas Nøhr og Nikolaj Overgaard har. Det blev til en sejr, og de skal nu op mod de andenseedede polakker Adam Cwalina og Przemyslaw Wacha.

Resultater og kommende kampe ved Spanish Open

Læs også

Gravholt spillede afgørende rolle i dramatisk TSS-triumf: Ekstra fedt, når det er imod et tophold som Skovshoved

TSS hentede i går en flot sejr over Skovshoved, der kom i hus på den …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.