Foto @ Annette Vollertzen

Ikast: Tid til revanche mod Triton Aalborg?

Ikasttræner Sune Gavnholt og Trine Villadsen. Foto @ Annette Vollertzen
Ikasttræner Sune Gavnholt og Trine Villadsen. Foto @ Annette Vollertzen

Ikast FS Badminton led kun et enkelt nederlag i grundspillet i 1. division – og det var mod Triton Aalborg, som Ikast tager imod tirsdag aften kl. 19.00 i Ikast-Brande Arena Hal C.

Forskellen fra dengang og nu er, at Ikast på det tidspunkt var sikret en sikker 1. plads i 1. division, og at Triton skulle vinde for at komme med i slutspillet. Ligeledes blev der spillet efter 13 kamp-systemet. Kampen tirsdag aften vil derfor uden tvivl have en hel anden intensitet, dels pga. 6 kamp-systemet og dels pga., at hvis Ikast skal tilbage i topstriden og kampen om en ligaplads, så skal der point på tavlen.

Begge hold har ”rystet posen”
Holdopstillingerne er nu offentliggjort, og der er nogle overraskelser. Hjemmeholdet fra Ikast har valgt at rykke lidt rundt på doublerne, da herre- og mixdoublerne ikke helt har præsteret som håbet i slutspillet.

Sune Gavnholt er derfor rykket over i herredoublen, hvor han skal spille sammen med Kevin Dennerly-Minturn. Og Oliver Leydon-Davis, der netop har vundet Oceania Championships i mixdouble, er flyttet til mixdoublen med Karoline Synnestvedt. Det giver plads til Mads Emil Kristensen, der er rykket op i 2. herresingle. I 1. herresingle stiller Ikast op med Victor Svendsen, og på damesiden har Ikast Kristina Gavnholt i singlen og Trine Villadsen og Emilie Furbo i doublen.

Triton stiller op uden deres to bedste singler. På herresiden er det Ernesto Velasquez fra Spanien, som ikke har spillet siden grundspilskampen mod Ikast, hvor han allerede døjede med en skade, og det er derfor ikke en stor overraskelse, at han ikke er at finde i holdopstillingen.

På damesiden er det en overraskelse, at Anne Hald ikke stiller op. Anne tabte dog klart til Kristina Gavnholt i grundspilskampen, og det er derfor ikke sikkert, at det gør en forskel i tirsdagens opgør. Ud over at Ernesto og Anne ikke er med, stiller Triton op i stærkeste opstilling, og det bliver derfor igen en tæt kamp, hvor dagsformen gør forskellen.

Pressemeddelelse af Ikast FS Badminton

RSL BADMINTONLIGAEN banner

Læs også

Badmintonligaen: Sådan stiller holdene op til sjette runde

Opstillingerne til sjette runde i Badmintonligaen er nu klar. Runden spilles mandag kl. 19.00, og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.