Selvom det ikke blev til guld for Ditte Søby og Julie Dawall i damedouble, så fik de begge alligevel en guldmedalje i dag.

Inden holdturneringen: U19-spillere høster guld i fire kategorier ved 6-Nations

Da finalerne i dag skulle afgøres ved de årlige 6-Nations-mesterskaber, endte det med hele fire sæt guldmedaljer til de danske U19-talenter. Danskerne har været dominerende ved den individuelle turnering, hvilket lover godt for holdturneringen som starter i morgen og spilles henover weekenden.

Læs også: 6-Nations: Mikkel Enghøj sikrer den første danske guldmedalje

Jeppe Bay Madsen fuldender fantastiske dage med guldmedalje
Den talentfulde Jeppe Bay Madsen fra Solrød Strand var inden mesterskaberne blot seedet til én kvartfinale, men havde på imponerende vis spillet sig i både mixed- og herredouble-finalen i dag. Det blev dog “kun” til en enkelt guldmedalje nemlig i herredouble med makkeren Rasmus Kjær som i finalen slog et britisk par.

I mixeddouble-finalen tabte Bay Madsen og Cecilie Finne-Ipsen til et andet dansk par Ditlev Jæger Holm og Ditte Søby Hansen, som dermed vandt guldmedaljerne i den kategori.

Julie Dawall Jakobsen afgav i finalen i damesingle på intet tidspunkt favoritværdigheden og vandt finalen i to sæt over Irina Amalie Andersen. Dawall på intet tidspunkt i turneringen i fare for at tabe et sæt, og kan altså kalde sig vinder af 6-Nations-mesterskaberne med et “clean sheet”. Med Mikkel Enghøjs tidlige sejr i herresingle-finalen vinder Danmark dermed fire af de fem kategorier – kun i damedouble tabte begge de topseedede danske par i semifinalen.

I morgen starter holdmesterskaberne for danskerne, som ud fra hvad vi kan se på billederne, har haft lidt af en danskerfest i hallen i Frankrig i dag. Vurdér selv på billedet umiddelbart herunder.

Det blev til guld i 4 kategorier👏 i morgen venter holdturneringen. #letsgo #dk #somspilleribadmintondanmarkermannedeibenene

Et billede slået op af Badminton Danmark (@badmintondenmark) den

Læs også

Klar besked inden Iceland International: “Vi skal i finalen”

Mange danske spillere skal slå deres folder ved Iceland International, som starter på torsdag. En …