Inder snød dansker for titelforsvar ved Swiss Open

Det danske stjernefrø Viktor Axelsen havde på forbilledelig vis tilspillet sig en plads i finalen ved denne uges store badmintonturnering Swiss Open, hvor han i dag stod over for stævnets topseedede inder, K. Srikanth. Her viste den indiske stjerne sig dog som en for stor mundfuld for danskeren, der derfor ikke formåede at forsvare sin titel fra sidste års udgave af turneringen.

Inder bedst fra start
I en tæt indledning på kampen, hvor duellanterne begge forsøgte at skabe sig et overtag, fik K. Srikanth langsomt opbygget en føring, og havde efter et kvarters spil vundet første sæt med 21-15. Fra starten af kampens andet sæt var der til gengæld kun én spiller på banen, og det var danskeren, som gang på gang udspillede den indiske spiller, og vandt sættet med cifrene 21-12.

Nervøs afslutning på kampen
Tredje sæt bar tydeligt præg af kampens vigtighed for de to spillere, og til trods for enkelte fantastiske dueller, levede de hver især på hinandens fejl. Her viste inderen sig som den mest koldblodige, og selvom Viktor Axelsen leverede en stor fight, måtte han se sig besejret i det afgørende sæt med 21-14.

Danskeren kan nu se frem til en velfortjent turneringsfri uge, hvorefter destinationen hedder New Delhi, hvor han om to uger stiller til start ved den stærkt besatte Yonex Sunrise India Open, der har både Jan Ø. Jørgensen og Lin Dan tilmeldt.

Du kan følge de øvrige resultater fra finalerne ved Swiss Open her.

Læs også

Stor dansk søndag i Malaysia: Fuld titelhøst på finaledagen

Den danske verdensmester Viktor Axelsen og damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sikrede søndag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.