Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl klar til semifinalerne ved ugens turnering i Indien. Foto @ Annette Vollertzen

India Open: Tre på stribe for de danske doubler

Med sejre til alle tilbageværende rene danske doublekonstellationer, er vi nu sikre på minimum én dansk plads på søndag, når finalerne ved badmintonturneringen Yonex Sunrise India Open i New Delhi spilles.

Damedouble møder de topseedede
I to sikre sæt spillede den danske damedouble Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen sig videre til morgendagens semifinaler. Her møder de det topseedede par, japanerne Matsutomo og Takahashi, som i deres seneste tre indbyrdes opgør har slået danskerne – senest ved Superseries-finalerne i Dubai i december.

Herredoubler møder hinanden
Mads Pieler Kolding og Mads Conrad skal ligeledes op imod turneringens topseedede par. De er til gengæld danske, og det bliver en gentagelse af DM-finalen, hvor Carsten Mogensen og Mathias Boe i en fantastisk badmintonkamp slog det yngre par i tre tætte sæt.

Det danske opgør spilles i morgen ca. klokken 11.00 dansk tid, umiddelbart efter Viktor Axelsens semifinale mod indonesiske Tommy Sugiarto.

Russisk herredouble slog kinesere
Det er typisk kun i juniorrækkerne, at vi ser spillere stille op i både singlerækken og en af de to doublerækker. Men i denne uge gjorde Vlademir Ivanov fra Rusland dette, og til trods for manglende succes i singlerækken, så er han med makkeren Ivan Sozonov videre til morgendagens semifinale efter en sejr i dag over de bundseedede kinesere. Vinder de denne kamp, får de æren af at skulle møde et af de to danske doublepar i søndagens herredoublefinale.

Du kan følge resultaterne fra Indien her.

Læs også

Stor dansk søndag i Malaysia: Fuld titelhøst på finaledagen

Den danske verdensmester Viktor Axelsen og damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sikrede søndag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.