Bodin Issara overfaldt sin gamle makker

Issara og Jongjit får karantæner for badmintonfight

Bodin Issara og Maneepong Jongjit i forsoning.
Bodin Issara og Maneepong Jongjit i forsoning.

Begge de thailandske badmintonspillere Bodin Issara og Maneepong Jongjit har modtaget karantæner for den alvorlige og voldelige episode, der udspillede sig under finalen ved Canada Open.

2 år til Issara
Bodin Issara, som var den mest aggressive af de to spillere,  er af Thailands badmintonforbund (BAT) blevet idømt den hårdeste straf på to års karantæne.

– Det var en ensidet kamp – Bodin angreb Maneepong, siger BAT-præsidenten Charoen Wattanasin, hvad han gjorde var skamfuldt, og det har skadet landets omdømme.

Oprindeligt ville BAT have givet Bodin Issara livsvarig karantæne, men da han erkendte at have startet slagsmålet, indvilligede forbundet i at reducere straffen.

Jongjit misser VM
Maneepong Jongjit er blevet idømt tre måneders karantæne. Han gav anledning til balladen ved at slå Bodin Issara på øret med sin ketsjer. Det koster således Jongjit VM-deltagelsen i Kina om 10 dage, da karantænen træder i kraft omgående.

De stridende parter, der begge er 22 år, gav efterfølgende hinanden hånden og udtrykte fortrydelse over deres opførsel.

BWF kan straffe også
Det internationale badmintonforbund (BWF) har udbedt sig skriftlige forklaringer fra både Bodin Issara og Maneepong Jongjit, så der kan komme yderligere sanktioner derfra.

Kilde: Bangkok Post

Læs også

To nederlag til det danske UVM-hold på andendagen

Det danske landshold til UVM spillede i dag mod Kina og Taiwan, og det blev …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.